Suva kosa |
Odgovori
|
strana 12> |
| Autor | |
tinica
Žutokljunac
Član od:: 22.Mart.2004 Lokacija:: Yugoslavia Status: Nije na forumu Poruke: 50 |
Citat Odgovori
Tema: Suva kosaPostavio/la: 01.Jun.2004 u 18:36 |
|
Joj devojke da znate kakvih muka imam oko kose!Toliko puta sam plakala i kidala zivce zbog nje,vishe ne znam ni sama...Imam izuzetno suvu i oshtecenu kosu!Molim vas kazite mi shta da joj radim,mislim da sam probala sva pakovanja i sve zivo ali nishta mi nije pomoglo!Molim vas pomagajte!!!!!!
|
|
|
I get lost inside my fear...
|
|
![]() |
|
Strelica
Napredni Član Ekipe
MaxFatal Član od:: 12.Februar.2004 Lokacija:: Yugoslavia Status: Nije na forumu Poruke: 1320 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 01.Jun.2004 u 23:26 |
|
Nemoj da ocajavas, pa ko ce tebi da pomogne ako ne tvoji drugari sa foruma. Imam koleinicu koja je imala isti problem. Njoj je kosa stalno bila vezana jer sa njom bas nista nije mogla da uradi. Bila je suva, stalno kriva, i koliko god da je isece ona se opet iskrza. Bila je ocajna. Bila je na koznoj klinici i oni su joj prepisali recept za neki sampon koji se pravi samo u apoteci. Naravno ona je svoj problem resila. Eto iz iskustva ti savetujem da to uradis :))))) Da! Cim opere kosu obavezno stavlja malo vise balzama koji u sebi sadrzi mlecni protein (ako hoces pitacu je koji), pa kada ispere kosu u dlanove utrlja neko ulje za kosu i samo krajeve dobro natopi. Kaze mi da kosa preko noci upije to ulje i ujutru bude fantasticna. Eto. Sada ima jako lepu kosu. Nadam se da sam ti bar malo pomogla. |
|
|
Hajde da se zezamo :)
|
|
![]() |
|
tinica
Žutokljunac
Član od:: 22.Mart.2004 Lokacija:: Yugoslavia Status: Nije na forumu Poruke: 50 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 02.Jun.2004 u 16:08 |
|
joooooooooooj hvala ti punoooooo!!!!!Al ne znam na kojoj klinici,shta ,kako?Stvarno mi dodje da se ubijem ponekada!I imam bash iste probleme-nikada mi kosa nije pushtena,koliko god da se oshisham opet je iskrzana i uzasna!Koje ulje?I kakav je to shampon?Please pitaj je !Ocajna sam!!!!!!!
|
|
|
|
|
![]() |
|
Strelica
Napredni Član Ekipe
MaxFatal Član od:: 12.Februar.2004 Lokacija:: Yugoslavia Status: Nije na forumu Poruke: 1320 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 03.Jun.2004 u 23:51 |
To je KLINIKA ZA KOZNE BOLESTI u Beogradu. Pitacu je kako i sta i javljam ti sutra
|
|
|
|
|
![]() |
|
tinica
Žutokljunac
Citat Odgovori
Postavio/la: 04.Jun.2004 u 11:14 |
|
Hvala ti punoooo,mnogo mi znaci!!!!!:)
|
|
|
|
|
![]() |
|
Strelica
Napredni Član Ekipe
Citat Odgovori
Postavio/la: 05.Jun.2004 u 00:12 |
|
Dakle kod lekara opste prakse trazis uput za kliniku za kozne bolesti, gde ce te pregledati i dati taj sampon. Svaki put na opranu kosu stavljas balsam koji se zove SCHAUMA sa mlecnim proteinom, koji ispiras posle 10 minuta, i koji imas da kupis u svakoj radnji. Zatim samo na krajeve stavljas cickovo ulje. Da ne zaboravim, kosu peres samo uvece, da bi preko noci lepo upila to ulje, da ti ne izgleda masno. Na svake dve nedelje seces po 1cm kose.....i trebalo bi da bude u redu. Ajde pa javi sta si uradila :)) |
|
|
|
|
![]() |
|
tinica
Žutokljunac
Citat Odgovori
Postavio/la: 12.Jun.2004 u 14:19 |
|
Hvala ti puno..moram to da nadjem i uradim!Inace moja prirodna kosa je skroz kovrzdava i muke mucim sa njom.,Ispravljala sam je stalno,fenirala je non stop ali za matursko vece frizerka mi je stavila jako puno pene na lokne i bash je dobro izgledalo tako da sad samo to radim.Ali mi kosa posle dva dana izgleda kao slama!Moracu to da uradim...HVALAAAAA |
|
|
|
|
![]() |
|
Strelica
Napredni Član Ekipe
Citat Odgovori
Postavio/la: 13.Jun.2004 u 00:16 |
|
Pa uradi sto pre, zanimaju me rezulatati
|
|
|
|
|
![]() |
|
brance
VIP Član
MaxDama Član od:: 16.Novembar.2003 Lokacija:: Sweden Status: Nije na forumu Poruke: 2344 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 19.Jun.2004 u 02:53 |
|
jao ma ti kovrdzavu kosu imas blago tebi a ja kao paucina ravna kad se spljosne sacuvaj boze izludim zato je kratim kratko ...
|
|
|
brance
|
|
![]() |
|
Strelica
Napredni Član Ekipe
Citat Odgovori
Postavio/la: 19.Jun.2004 u 03:32 |
|
Hehehehe Brance.......nedostajala si mi
|
|
|
|
|
![]() |
|
brance
VIP Član
MaxDama Član od:: 16.Novembar.2003 Lokacija:: Sweden Status: Nije na forumu Poruke: 2344 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 19.Jun.2004 u 14:34 |
|
eve me opet si dobila pojacanje....ma neostavljam tebe ni za zivu glavu taman posla ako treba u vatru u vatru u vodu u vodu tuj sam uvek kraj tebe
![]()
|
|
|
brance
|
|
![]() |
|
Strelica
Napredni Član Ekipe
Citat Odgovori
Postavio/la: 20.Jun.2004 u 01:11 |
|
U tom slucaju neka bude vatra Salim se Brance, naravno |
|
|
|
|
![]() |
|
brance
VIP Član
Citat Odgovori
Postavio/la: 20.Jun.2004 u 04:12 |
|
ej ja se ofarbala juce...nemogu vise da podnesem samu sebe super mi je sad valja se malo promena....
|
|
|
brance
|
|
![]() |
|
brance
VIP Član
Citat Odgovori
Postavio/la: 15.Septembar.2004 u 05:26 |
|
suva kosa jos i perut poludim neznam kako da se otarasim peruta....mnogi su mi rekli da netreba da menjam sampon jer oce i od toga...imate li vi neki savet? |
|
|
brance
|
|
![]() |
|
BRAINSTORM
Legenda
Član od:: 25.Jun.2004 Lokacija:: Srbija i Crna Gora Status: Nije na forumu Poruke: 1878 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 15.Septembar.2004 u 05:55 |
|
Ja koristim neke ampule(valjda kristali protiv peruti)... DELUJE! |
|
|
DO NOT UNDERESTIMATE THE POWER OF THE DARK SIDE!
|
|
![]() |
|
brance
VIP Član
Citat Odgovori
Postavio/la: 15.Septembar.2004 u 08:48 |
|
|
|
brance
|
|
![]() |
|
BRAINSTORM
Legenda
Član od:: 25.Jun.2004 Lokacija:: Srbija i Crna Gora Status: Nije na forumu Poruke: 1878 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 15.Septembar.2004 u 10:26 |
|
Parfimerija
|
|
|
|
|
![]() |
|
Howler
Profil člana
Pošalji Privatnu Poruku
Pronađi poruke člana
Poseti sajt člana
Dodaj na Listu Prijatelja
Legenda
Lupus in fabula Član od:: 28.Februar.2004 Status: Nije na forumu Poruke: 1455 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 15.Septembar.2004 u 13:30 |
|
Kako se zove parfimerija?
|
|
|
|
![]() |
|
BRAINSTORM
Legenda
Citat Odgovori
Postavio/la: 15.Septembar.2004 u 13:36 |
|
bilo koja parfimerija!!!
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
|
Howler
Profil člana
Pošalji Privatnu Poruku
Pronađi poruke člana
Poseti sajt člana
Dodaj na Listu Prijatelja
Legenda
Lupus in fabula Član od:: 28.Februar.2004 Status: Nije na forumu Poruke: 1455 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 15.Septembar.2004 u 13:52 |
|
Cudno ime za parfimeriju.
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
strana 12> |
| Prečica | Dozvole u okviru foruma ![]() Vi ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete menjati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete praviti ankete u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu |
Ova strana je generisana za 0.092 sekundi.

Tema Pretraga
Opcije za temu