eSrbiji je potrebna pomoc [Molim Vas,procitajte] |
Odgovori
|
| Autor | |
BlueRain
Žutokljunac
Član od:: 04.Maj.2010 Status: Nije na forumu Poruke: 2 |
Citat Odgovori
Tema: eSrbiji je potrebna pomoc [Molim Vas,procitajte]Postavio/la: 01.Jun.2010 u 15:42 |
|
E ljudi pazte vako. Prvo,ja sam jedan od Vasih starijih clanova,nekada sam koristio nick jovan i svojevremeno ljudi su me znali[sto je do duse sasvim nebitno al sam ipak zeleo to da kazem sada :D]. Hteo sam da udjem preko tog accounta al nikako da se setim podataka pa umesto da kopam jos lakse mi bilo da napravim nov :)
E sada stvar o kojoj sam poceo. eSrbiji je potrebana pomoc. Sta je to eSrbija? To je online Srbija u online igrici koju igra ceo svet. Mi smo trenutno 2 najaca sila na svetu. Ejjjj drugi!!!:D Ali potrebni su nam novi clanovi. Ako zelite da pomognete idite na ovaj link http://www.erepublik.com/en/referrer/DarkZmaj Preko toga postajete moj reffere i ja sam vam automatski u prijateljima. Ako se pitate sta ja dobijam time...pa skoro nista. Ovo radim samo zato sto zelim. Zato Vas molim opet da bar probate ovu eRepublik i ako Vam se ne svidi odustanite. Hvala |
|
![]() |
|
Odgovori
|
| Prečica | Dozvole u okviru foruma ![]() Vi ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete menjati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete praviti ankete u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu |
Ova strana je generisana za 0.891 sekundi.

Tema Pretraga
Opcije za temu