Aloha! |
Odgovori
|
| Autor | |
Bubica :)
Žutokljunac
Član od:: 22.Februar.2008 Lokacija:: Jagodina city : Status: Nije na forumu Poruke: 1 |
Citat Odgovori
Tema: Aloha!Postavio/la: 24.Februar.2008 u 11:39 |
|
Haj... Kao prwo, lep pozdraw swima... Ja sam Sandra, '89 sam godiste i ziwim u Jagodini.. Zawrsawam srednju medicinsku skolu i nazalost jos uwek se nisam nacisto opredelila sta cu da studiram... :( Inace, pored skole, bawim se i humanitarnim radom: wolontiram u Crwenom krstu, radim brigu o starima preko opstine, drzim radionice u Sawetowalistu za mlade na temu reproduktiwno zdrawlje, wolontiram u centru za decu ometenu u razwoju (retardirana deca) i radim wrsnacku edukaciju na razlicite teme kao sto su: polno-prenosiwe bolesti, kontracepcija, maloletnicka prostitucija, sexualno zlostawljane, alkoholizam, narkomanija, pusenje, trgowina ljudima...i mnoge druge. Tako da ako bilo koga zanima nesto iz owih oblasti...tu sam. :)
Narawno, preko owog foruma htela bih da steknem sto wise prijateljstwa i poznanstwa, tako da...swako ko je za..neka pise... :)
|
|
![]() |
|
Lunja80
VIP Član
Luuuuunjaaaaa Član od:: 14.Maj.2005 Lokacija:: Srbija i Crna Gora Status: Nije na forumu Poruke: 1542 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 29.Februar.2008 u 14:12 |
|
Cao Bubice...Dobro nam dosla. Malo smo posustali ovih dana....ali u sustini smo najbolji forum (provereno). Ljubim te, i jos jednom dobro nam dosla.
|
|
|
Maslacak
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
| Prečica | Dozvole u okviru foruma ![]() Vi ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete menjati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete praviti ankete u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu |
Ova strana je generisana za 0.063 sekundi.

Tema Pretraga
Opcije za temu