Gojine utvare - GOYA'S GHOSTS

Odgovori Odgovori
Autor
  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije za temu Opcije za temu
koksi Otvori meni
Predsednik Presedništva
Predsednik Presedništva
Sličica
Puš d batn !!

Član od:: 23.Decembar.2002
Status: Nije na forumu
  Citat koksi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Tema: Gojine utvare - GOYA'S GHOSTS
    Postavio/la: 26.Mart.2007 u 15:50
U Španiji, 1972. godine, u toku je Francuska revolucija. Poznati slikar Francisko Goja postaje predmet interesovanja Španske inkvizicije nakon što je njegova prelepa muza Ines optužena za jeres i stavljena na optuženičku klupu. Goja moli za njen život preko starog prijatelja Lorenca, koji je monah željan vlasti. Ines je zarobljena, mučena i ostavljena da kopni u tamnici, sve dok Lorenca ne proteraju iz Španske crkve. Nakon dvadesetak godina, Goja je na usponu kreativnosti, ali je gluv i pomalo na ivici ludila. Njih troje se nalaze nakon što Francuska ukida inkviziciju i oslobađa zatvorenike, a Lorenco postaje Napoleonov glavni tužilac protiv bivših španskih saveznika.

Vise o filmu :

Ovde smo samo ja i ova šaka ovih vucibatina... mala operativna jedinica!
Vrati se na vrh
Ninana Otvori meni
Počasni član
Počasni član
Sličica
"Studentova" unuka

Član od:: 16.Jul.2004
  Citat Ninana Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 28.Mart.2007 u 14:39
Ne ocekujte previse od filma. Prica jeste vredna al` mi nikako nije jasno zasto se zove Gojine utvare kad je Goja samo jedan od likova u prici. Prosto se od Formana da` ocekivati vise. Gledala sam ga na FESTU i smorila se jer je sam naziv iskoriscen da prizove mnogo vise publike nego sto film zasluzuje
Vrati se na vrh
Divlji Andjeo Otvori meni
Član Starije Ekipe
Član Starije Ekipe
Sličica

Član od:: 27.Novembar.2005
  Citat Divlji Andjeo Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 28.Mart.2007 u 16:25
...ali zato portmanova zasluzuje!
ako imate bilo kakvu primedbu na moje postove ili eventualno teme, mozete je potpuno anonimno poslati na adresu www.mrs.co.uk
hvala
Vrati se na vrh
 Odgovori Odgovori

Prečica Dozvole u okviru foruma Otvori meni

Ova strana je generisana za 0.086 sekundi.
Ovaj forum podržava
YouTube Logo
Saznajte više