Gojine utvare - GOYA'S GHOSTS |
Odgovori
|
| Autor | |
koksi
Profil člana
Pošalji Privatnu Poruku
Pronađi poruke člana
Poseti sajt člana
Dodaj na Listu Prijatelja
Predsednik Presedništva
PuÅ¡ d batn !! Član od:: 23.Decembar.2002 Status: Nije na forumu Poruke: 4648 |
Citat Odgovori
Tema: Gojine utvare - GOYA'S GHOSTSPostavio/la: 26.Mart.2007 u 15:50 |
|
U Španiji, 1972. godine, u toku je Francuska revolucija. Poznati slikar Francisko Goja postaje predmet interesovanja Španske inkvizicije nakon što je njegova prelepa muza Ines optužena za jeres i stavljena na optuženičku klupu. Goja moli za njen život preko starog prijatelja Lorenca, koji je monah željan vlasti. Ines je zarobljena, mučena i ostavljena da kopni u tamnici, sve dok Lorenca ne proteraju iz Španske crkve. Nakon dvadesetak godina, Goja je na usponu kreativnosti, ali je gluv i pomalo na ivici ludila. Njih troje se nalaze nakon što Francuska ukida inkviziciju i oslobađa zatvorenike, a Lorenco postaje Napoleonov glavni tužilac protiv bivših španskih saveznika.
![]() Vise o filmu :
|
|
|
Ovde smo samo ja i ova šaka ovih vucibatina... mala operativna jedinica!
|
|
![]() |
|
Ninana
Počasni član
"Studentova" unuka Član od:: 16.Jul.2004 Lokacija:: Srbija i Crna G Status: Nije na forumu Poruke: 2492 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 28.Mart.2007 u 14:39 |
|
Ne ocekujte previse od filma. Prica jeste vredna al` mi nikako nije jasno zasto se zove Gojine utvare kad je Goja samo jedan od likova u prici. Prosto se od Formana da` ocekivati vise. Gledala sam ga na FESTU i smorila se jer je sam naziv iskoriscen da prizove mnogo vise publike nego sto film zasluzuje
|
|
![]() |
|
Divlji Andjeo
Član Starije Ekipe
Član od:: 27.Novembar.2005 Status: Nije na forumu Poruke: 1463 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 28.Mart.2007 u 16:25 |
|
...ali zato portmanova zasluzuje!
|
|
|
ako imate bilo kakvu primedbu na moje postove ili eventualno teme, mozete je potpuno anonimno poslati na adresu www.mrs.co.uk
hvala |
|
![]() |
|
Odgovori
|
| Prečica | Dozvole u okviru foruma ![]() Vi ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete menjati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete praviti ankete u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu |
Ova strana je generisana za 0.086 sekundi.

Tema Pretraga
Opcije za temu