Surova vremena - Harsh Times - Datum događaja: 28.Decembar.2006

Odgovori Odgovori
Autor
  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije za temu Opcije za temu
koksi Otvori meni
Predsednik Presedništva
Predsednik Presedništva
Sličica
Puš d batn !!

Član od:: 23.Decembar.2002
Status: Nije na forumu
  Citat koksi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Kalendar: Surova vremena - Harsh Times
    Postavio/la: 30.Oktobar.2006 u 14:29

Surova vremena

Harsh Times

Start: 28.12.2006.

Režija: David AYER
Uloge:
Christian BALE, Freddy RODRIGUEZ, Eva LONGORIA
Žanr: Triler

Trajanje: 119 min
Web: http://www.harshtimes.com/movies/harshtimes.asp

Od autora filma Dan obuke dolazi hiperrealistična priča o prijateljstvu, odanosti i ambiciji smeštena na surove ulice centralnog Los Anđelesa. Surova vremena prate dva dugogodišnja prijatelja koji pokušavaju da se uzdignu iznad nasilja na ulicama, ali ih svet u kome žive neprestano vuče dole. U promašenom pohodu da srede svoj život, oni prave nered, drogiraju se, planiraju blistavu budućnost i izazivaju nevolje gde god se pojave. Pošto prilika za posao u policiji Los Anđelesa ispari i Džim dobije poziv od mnogo komplikovanije Službe bezbednosti, doživljaji Džima i Majka postaju sve mračniji, puni nasilja i odjeka borbe kojih Džim ne može da se oslobodi. Više ne moraju da traže nevolju – nevolja je svuda oko njih. 

Ovde smo samo ja i ova šaka ovih vucibatina... mala operativna jedinica!
Vrati se na vrh
vinjak Otvori meni
Legenda
Legenda
Sličica
Lvivske pivo

Član od:: 18.Decembar.2003
  Citat vinjak Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 02.Novembar.2006 u 15:51
Dan Obuke je jedan od mojih omiljenih filmova....jedva cekam da odgledam ovaj film!

Gde su igrali ovi glumci?
Vrati se na vrh
koksi Otvori meni
Predsednik Presedništva
Predsednik Presedništva
Sličica
Puš d batn !!

Citat koksi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 04.Novembar.2006 u 13:55
Ovaj lik je dosta poznat... Specificno lice i stav... Kristijan Bale glumio je u Shaft-u, Eqlibirum ( jedan od mojih gotivnih filmova) Betmen - povratak, Mandolina kapetana Korelija, i sada na Cinemaniji 2006. u filmu koji ju je ujedno i otvorio ove godine,  Prestiž

a o njegovoj bografiji mozes pogledati nesto vise ovde http://www.imdb.com/name/nm0000288/

Vrati se na vrh
koksi Otvori meni
Predsednik Presedništva
Predsednik Presedništva
Sličica
Puš d batn !!

Citat koksi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 22.Januar.2007 u 17:17
Pogledao sam ga veceras. Onako. nisam se odusevio. Malo mi je... usporen... i zbog te usporenosti gubi se poenta koja je u stvari sasvim ok.
ocekivao sam mnogo vise.
Vrati se na vrh
Artana Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 19.Mart.2007
  Citat Artana Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 20.Mart.2007 u 06:58
Meni je film sve samo nije usporen, cak mi je i jedan od najboljih filmova u 2006., stata sto je neopravdano zapostavljen. Anyway, sjajna gluma, sjajan scenario, Christian Bale toliko dobro glumi da to prevazilazi sve granice, mada me ni ne cudi uzimajuci u obzir njegove ranije filmove! Topla preporuka svima!
Vrati se na vrh
Artana Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 19.Mart.2007
  Citat Artana Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 20.Mart.2007 u 07:00
Jos par filmova sa Bale-om: Americki psiho, Masinista, Carstvo izlazeceg sunce....ma lik je definitivno najbolji glumac :)
Vrati se na vrh
 Odgovori Odgovori

Prečica Dozvole u okviru foruma Otvori meni

Ova strana je generisana za 0.094 sekundi.
Ovaj forum podržava
YouTube Logo
Saznajte više