Kisobran

Odgovori Odgovori
Autor
  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije za temu Opcije za temu
El Kahina Otvori meni
Moderatorka
Moderatorka
Sličica
MAX VESTICA

Član od:: 05.Februar.2005
Status: Nije na forumu
  Citat El Kahina Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Tema: Kisobran
    Postavio/la: 02.Septembar.2006 u 05:41
Potreba, nuzno zlo, modni detalj ili sve u jednom? Imate li i nosite li kisobrane? Vodite li racuna i o tom detalju?
Sami smo, u samoci koju nista ne moze izleciti, protiv koje ne prestajemo da se borimo.
Vrati se na vrh
koksi Otvori meni
Predsednik Presedništva
Predsednik Presedništva
Sličica
Puš d batn !!

Član od:: 23.Decembar.2002
  Citat koksi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 02.Septembar.2006 u 06:36
Moze i nebo da se obrusi na mene , kisobran u ruke necu da stavim. Osim ako:
1. Sam u drustvu zenske osobe.
2. Trebalo bi da prisustvujem nekom dogadjaju gde bi mokra odeca bila krajnje nekulturna.

U svakom drugom- osusicu se usput;)
Ovde smo samo ja i ova šaka ovih vucibatina... mala operativna jedinica!
Vrati se na vrh
Lunja80 Otvori meni
VIP Član
VIP Član
Sličica
Luuuuunjaaaaa

Član od:: 14.Maj.2005
  Citat Lunja80 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 02.Septembar.2006 u 08:04
Nuzno zlo. Najvise mrzim da se mlataram sa kisobranima, ali... ne mogu bas ni da kisnem. Nemam nista protiv, ukoliko ne idem na posao...
Imam roze, plavi, beli, crveni i providan. Pa kako koji zatreba
Maslacak
Vrati se na vrh
skalle Otvori meni
Moderator
Moderator
Sličica
So Ham

Član od:: 11.Jul.2005
  Citat skalle Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 02.Septembar.2006 u 10:55
Imao sam konstantni problem sa kisobranima.Naime,kad god sam iz kuce izasao sa kisobranom vratio sam se kuci bez njega.
Otkad sam prestao da ih nosim prestao sam i da ih gubim.Izgleda sasavo,ali ja kisobrane vise nidje ne zaboravljam!
Do not fear death. If you have to fear, fear the way you live your life.
Vrati se na vrh
Ninana Otvori meni
Počasni član
Počasni član
Sličica
"Studentova" unuka

Član od:: 16.Jul.2004
  Citat Ninana Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 05.Septembar.2006 u 17:30
Imam jedan ogroman motka-kisobran i on mi uvek stoji u autu pa ga koristim kad mi zatreba. Da li je modni detalj? Jeste. Kad sam ga videla htela sam il` da precrknem il`da ga si kupim. S` obzirom da je Samsonite kostao je brdooo al` mi nije zao jer me sluzi vec 4. godinu :)
Vrati se na vrh
malo_mace Otvori meni
Govornik
Govornik
Sličica

Član od:: 23.Septembar.2006
  Citat malo_mace Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 23.Septembar.2006 u 14:58
Ja se slazem stobom Ninana!! i za mene kisobran je modni detalj zato ih imam vise od deset i to sve razliciti neki preskupi!! ali da vam pravo kazem ako slucajno dolazite u belgiju nemoj da zaboravite kisobran!!!
kod nas pada kisa svake nedelje!!
Let the world change you... and you can change the world
Vrati se na vrh
KizaHood Otvori meni
Vođa Starije Ekipe
Vođa Starije Ekipe
Sličica
Major Krigler

Član od:: 21.April.2004
  Citat KizaHood Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 25.Septembar.2006 u 05:15
Kisobran modni detalj?!?!? E svasta...

Mori zakon je kabanica od satorskog krila. Al' posto je komplikovano, ipak imam po jedan kisobran u kolima, u kuci i u kancelariji.

Al' kad udari prava aludza, nema tu ni k od kisobrana, bolje ga i ne otvarati. E tad ide satorsko+cizme i suvoca je zagarantovana.

ERL od Sumadije
Vrati se na vrh
skalle Otvori meni
Moderator
Moderator
Sličica
So Ham

Član od:: 11.Jul.2005
  Citat skalle Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 13.Oktobar.2006 u 12:24
www.ambientdevices.com -kisobran koji najavljuje kisu.Naime,drshka kisobrana je svjetleca i treperi sve vishe shto je veca vlaznost vazduha.Mozda nije moderan stilski gledano,ali sa tehnoloske strane...
Do not fear death. If you have to fear, fear the way you live your life.
Vrati se na vrh
KizaHood Otvori meni
Vođa Starije Ekipe
Vođa Starije Ekipe
Sličica
Major Krigler

Član od:: 21.April.2004
  Citat KizaHood Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 18.Oktobar.2006 u 04:25
Nabavio sam jos jedno dobro satorsko krilo, sad mogu da napravim dve kabanice ;)

A sa modne strane (fuj) sam takodje diversifikovao krila, jedno je maskirno a drugo smb.

ERL od Sumadije
Vrati se na vrh
El Kahina Otvori meni
Moderatorka
Moderatorka
Sličica
MAX VESTICA

Član od:: 05.Februar.2005
  Citat El Kahina Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 21.Decembar.2006 u 19:13
Imam jedan, vrlo lep, na rasklapanje. Kupila sam ga sebi da bih mogla da ga uvek strpam u tasnu, ukoliko mi je vreme sumnjivo. Ne volim kisobrane, ali ne mogu sebi vise da "dozvolim" da ga nemam. Secam se da sam ga platila oko 50e. Budala! I to zato sto sam se tada zainatila da ga uzmem, a nisam mogla da cekam da zbrisem negde da bih kupila sebi dobar, kvalitetan kisobran.

Danas gledam Samsonite kisobrane: oko 2500 din. O.K. Sta znam? Ima sad i ovih Esprit, koji i nisu neki kvalitet, iako su boje, mozda, primamljive.

Nego, imam i kabanicu jednu, u stvari dve, ali ova jedna je uzeta bas kad idem na planinarenje (na koje nikako da odem), koja se samo zguzva u torbicu i moze oko struka da se nosi. Vrlo prakticna stvar!
Sami smo, u samoci koju nista ne moze izleciti, protiv koje ne prestajemo da se borimo.
Vrati se na vrh
 Odgovori Odgovori

Prečica Dozvole u okviru foruma Otvori meni

Ova strana je generisana za 0.109 sekundi.
Ovaj forum podržava
YouTube Logo
Saznajte više