Kisobran |
Odgovori
|
| Autor | |
El Kahina
Moderatorka
MAX VESTICA Član od:: 05.Februar.2005 Status: Nije na forumu Poruke: 2181 |
Citat Odgovori
Tema: KisobranPostavio/la: 02.Septembar.2006 u 05:41 |
|
Potreba, nuzno zlo, modni detalj ili sve u jednom? Imate li i nosite li kisobrane? Vodite li racuna i o tom detalju?
|
|
|
Sami smo, u samoci koju nista ne moze izleciti, protiv koje ne prestajemo da se borimo.
|
|
![]() |
|
koksi
Profil člana
Pošalji Privatnu Poruku
Pronađi poruke člana
Poseti sajt člana
Dodaj na Listu Prijatelja
Predsednik Presedništva
PuÅ¡ d batn !! Član od:: 23.Decembar.2002 Status: Nije na forumu Poruke: 4648 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 02.Septembar.2006 u 06:36 |
|
Moze i nebo da se obrusi na mene , kisobran u ruke necu da stavim. Osim ako:
1. Sam u drustvu zenske osobe. 2. Trebalo bi da prisustvujem nekom dogadjaju gde bi mokra odeca bila krajnje nekulturna. U svakom drugom- osusicu se usput;) |
|
|
Ovde smo samo ja i ova šaka ovih vucibatina... mala operativna jedinica!
|
|
![]() |
|
Lunja80
VIP Član
Luuuuunjaaaaa Član od:: 14.Maj.2005 Lokacija:: Srbija i Crna Gora Status: Nije na forumu Poruke: 1542 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 02.Septembar.2006 u 08:04 |
|
Nuzno zlo. Najvise mrzim da se mlataram sa kisobranima, ali... ne mogu bas ni da kisnem. Nemam nista protiv, ukoliko ne idem na posao...
Imam roze, plavi, beli, crveni i providan. Pa kako koji zatreba
|
|
|
Maslacak
|
|
![]() |
|
skalle
Profil člana
Pošalji Privatnu Poruku
Pronađi poruke člana
Poseti sajt člana
Moderator
So Ham Član od:: 11.Jul.2005 Lokacija:: Sweden Status: Nije na forumu Poruke: 2246 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 02.Septembar.2006 u 10:55 |
|
Imao sam konstantni problem sa kisobranima.Naime,kad god sam iz kuce izasao sa kisobranom vratio sam se kuci bez njega.
Otkad sam prestao da ih nosim prestao sam i da ih gubim.Izgleda sasavo,ali ja kisobrane vise nidje ne zaboravljam!
![]() |
|
|
Do not fear death. If you have to fear, fear the way you live your life.
|
|
![]() |
|
Ninana
Počasni član
"Studentova" unuka Član od:: 16.Jul.2004 Lokacija:: Srbija i Crna G Status: Nije na forumu Poruke: 2492 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 05.Septembar.2006 u 17:30 |
|
Imam jedan ogroman motka-kisobran i on mi uvek stoji u autu pa ga koristim kad mi zatreba. Da li je modni detalj? Jeste. Kad sam ga videla htela sam il` da precrknem il`da ga si kupim. S` obzirom da je Samsonite kostao je brdooo al` mi nije zao jer me sluzi vec 4. godinu :)
|
|
![]() |
|
malo_mace
Govornik
Član od:: 23.Septembar.2006 Lokacija:: Belgium Status: Nije na forumu Poruke: 119 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 23.Septembar.2006 u 14:58 |
|
Ja se slazem stobom Ninana!! i za mene kisobran je modni detalj zato ih imam vise od deset i to sve razliciti neki preskupi!! ali da vam pravo kazem ako slucajno dolazite u belgiju nemoj da zaboravite kisobran!!!
kod nas pada kisa svake nedelje!! ![]() |
|
|
Let the world change you... and you can change the world
|
|
![]() |
|
KizaHood
Profil člana
Pošalji Privatnu Poruku
Pronađi poruke člana
Poseti sajt člana
Vođa Starije Ekipe
Major Krigler Član od:: 21.April.2004 Status: Nije na forumu Poruke: 1794 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 25.Septembar.2006 u 05:15 |
|
Kisobran modni detalj?!?!? E svasta...
Mori zakon je kabanica od satorskog krila. Al' posto je komplikovano, ipak imam po jedan kisobran u kolima, u kuci i u kancelariji.
Al' kad udari prava aludza, nema tu ni k od kisobrana, bolje ga i ne otvarati. E tad ide satorsko+cizme i suvoca je zagarantovana.
|
|
ERL od Sumadije |
|
![]() |
|
skalle
Profil člana
Pošalji Privatnu Poruku
Pronađi poruke člana
Poseti sajt člana
Moderator
So Ham Član od:: 11.Jul.2005 Lokacija:: Sweden Status: Nije na forumu Poruke: 2246 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 13.Oktobar.2006 u 12:24 |
|
www.ambientdevices.com -kisobran koji najavljuje kisu.Naime,drshka kisobrana je svjetleca i treperi sve vishe shto je veca vlaznost vazduha.Mozda nije moderan stilski gledano,ali sa tehnoloske strane...
|
|
|
Do not fear death. If you have to fear, fear the way you live your life.
|
|
![]() |
|
KizaHood
Profil člana
Pošalji Privatnu Poruku
Pronađi poruke člana
Poseti sajt člana
Vođa Starije Ekipe
Major Krigler Član od:: 21.April.2004 Status: Nije na forumu Poruke: 1794 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 18.Oktobar.2006 u 04:25 |
|
Nabavio sam jos jedno dobro satorsko krilo, sad mogu da napravim dve kabanice ;)
A sa modne strane (fuj) sam takodje diversifikovao krila, jedno je maskirno a drugo smb.
|
|
ERL od Sumadije |
|
![]() |
|
El Kahina
Moderatorka
MAX VESTICA Član od:: 05.Februar.2005 Status: Nije na forumu Poruke: 2181 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 21.Decembar.2006 u 19:13 |
|
Imam jedan, vrlo lep, na rasklapanje. Kupila sam ga sebi da bih mogla da ga uvek strpam u tasnu, ukoliko mi je vreme sumnjivo. Ne volim kisobrane, ali ne mogu sebi vise da "dozvolim" da ga nemam. Secam se da sam ga platila oko 50e. Budala! I to zato sto sam se tada zainatila da ga uzmem, a nisam mogla da cekam da zbrisem negde da bih kupila sebi dobar, kvalitetan kisobran.
Danas gledam Samsonite kisobrane: oko 2500 din. O.K. Sta znam? Ima sad i ovih Esprit, koji i nisu neki kvalitet, iako su boje, mozda, primamljive. Nego, imam i kabanicu jednu, u stvari dve, ali ova jedna je uzeta bas kad idem na planinarenje (na koje nikako da odem), koja se samo zguzva u torbicu i moze oko struka da se nosi. Vrlo prakticna stvar! |
|
|
Sami smo, u samoci koju nista ne moze izleciti, protiv koje ne prestajemo da se borimo.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
| Prečica | Dozvole u okviru foruma ![]() Vi ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete menjati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete praviti ankete u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu |
Ova strana je generisana za 0.109 sekundi.

Tema Pretraga
Opcije za temu