Sedam i Po

Odgovori Odgovori
Autor
  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije za temu Opcije za temu
koksi Otvori meni
Predsednik Presedništva
Predsednik Presedništva
Sličica
Puš d batn !!

Član od:: 23.Decembar.2002
Status: Nije na forumu
  Citat koksi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Tema: Sedam i Po
    Postavio/la: 29.Avgust.2006 u 12:18
Jel gledao neko ovaj film? Dobio je silne nagrade ... sta mislite?
Ovde smo samo ja i ova šaka ovih vucibatina... mala operativna jedinica!
Vrati se na vrh
Ninana Otvori meni
Počasni član
Počasni član
Sličica
"Studentova" unuka

Član od:: 16.Jul.2004
  Citat Ninana Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 29.Avgust.2006 u 21:20
Ne mislim nista. Bas sam bila u Novom kada se prikazivao na filmskom festivalu al` sam imala pametnija posla po moru nego da ga gledam. Sutra sam pricala sa nekim ljudima koji su ga gledali i rekli da je OK. Koliko sam skapirala iz njihove price radi se o 7 smrtnih grehova. Dakle: NEMAMO POJMA Cekam da dodje u Bg bioskope pa cu da ga gledam
Vrati se na vrh
koksi Otvori meni
Predsednik Presedništva
Predsednik Presedništva
Sličica
Puš d batn !!

Citat koksi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 30.Avgust.2006 u 14:03
Da, da, ima tekst na glavnoj strani... Nahvalili su film samo tako. Bas me interesuje kakav ce ustisak ostaviti na mene, kad ga budem odgledao.
Vrati se na vrh
Numero 8 Otvori meni
Dopisnik
Dopisnik
Sličica

Član od:: 12.Mart.2006
  Citat Numero 8 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 03.Septembar.2006 u 08:35
Tekst je O.K. Mada sumljam da ce to biti neki spektakl. 
Vrati se na vrh
zagor Otvori meni
Član Starije Ekipe
Član Starije Ekipe
Sličica

Član od:: 01.Februar.2006
  Citat zagor Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 03.Septembar.2006 u 10:04
Meni prica o filmu deluje prilicno zanimljivo i imam zelju da odgledam film u bioskopu. Kontam da sledece nedelje dolazi u Bgd pa cu vam preneti svoje utiske posto ga odgledam.

Pozdrav :)

www.maksimalno.com
Vrati se na vrh
koksi Otvori meni
Predsednik Presedništva
Predsednik Presedništva
Sličica
Puš d batn !!

Citat koksi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 05.Septembar.2006 u 21:28
Odgledao sam film, nije los skroz. Sedam pricica, pomalo komicnih na "nas" nacin, predstavljaju  7 smrtnih grehova. Kraj je veoma upecatljiv sa snaznom porukom! :)

Evo slike sa press konferencije:

Vrati se na vrh
zagor Otvori meni
Član Starije Ekipe
Član Starije Ekipe
Sličica

Citat zagor Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 06.Septembar.2006 u 19:40
da da, i ja sam gledao film i moram priznati da mi se svideo! Sedam pricica na izgled totalno razlicite rasturaju neki stereotip tako da film drzi paznju. Standarno ima nekih nasih fora ali ne preterano originalnih. Jedna od boljih je ta sto Beogradjani prave fazone na svoj racun i s vremena na vreme su samokriticni. Meni je kao dodjosu u Beograd to bilo veoma interesantno i smesno :) 

Generalno film ima dobre poruke tako da ga valja odgledati....
u bioskopu naravno ;)

Pozdrav za ekipu

www.maksimalno.com
Vrati se na vrh
zagor Otvori meni
Član Starije Ekipe
Član Starije Ekipe
Sličica

Citat zagor Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 06.Septembar.2006 u 19:42
zaboravih da pohvalim glumce....stvarno su super odradili svoj deo posla! Alal im vera, imamo bas dobru mladu gardu glumaca!
www.maksimalno.com
Vrati se na vrh
koksi Otvori meni
Predsednik Presedništva
Predsednik Presedništva
Sličica
Puš d batn !!

Citat koksi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 08.Septembar.2006 u 14:58
Meni se najvise svidela prica o "Gordosti", ta je najkomicnija, GORDOST 5.prica:

Srdan i Zorica su bracni par koji pred milionskim auditorijumom kviza iznosi svoj 'prljavi ves' i gube mogucnost da osvoje milione.
Likovi:
SRĐAN
Gordan Kičić
ZORICA
Ljubinka Klarić
OBRAD SLAVKOVIĆ
Lane Gutović

dok je recimo poslednja "Zavist" ostavila najsnazniji utisak , nekako najrealnija:
ZAVIST
Musa i Banjac, sredovečne dangube zavide izbeglici iz Bosne, Buretu, jer se 'snašao' i otvorio kiosk sa ćevapima, no, na koncu su u situaciji da daju krv njegovoj ženi na porođaju.
Likovi:
BANJAC
Srđan Miletić
MUSA
Miša Samolov
BURE
Mladen Nelević
GOGA
Milica Mihajlović
KONOBARICA
Marija Arsić

Vrati se na vrh
koksi Otvori meni
Predsednik Presedništva
Predsednik Presedništva
Sličica
Puš d batn !!

Citat koksi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 18.Septembar.2006 u 11:41
Film "Sedam i po" scenariste i reditelja Miroslava Momčilovića, koji je premijerno prikazan 12. septembra u Centru Sava,  do sada je videlo preko 17.000 gledalaca. 

Film "Sedam i po", koji je tokom leta pretpremijerno prikazan na filmskim festivalima u Herceg Novom, Vrnjačkoj Banji, Nišu i Sarajevu, gde je i nagrađen brojnim priznanjima, a koji se posle svečane premijere, našao na redovnom repertoaru domaćih bioskopa, za sada je videlo preko 17.000 gledalaca.     

Momčilovićev film, koji za temu ima sedam smrtnih grehova, na komičan način tretira svakodnevicu Novobeograđana opsednutih svojim sitnim slabostima i vođenim strastima. 
Gordost, očajanje u lenjosti, zavist, gnev, srebroljublje, požuda i neumerenost u jelu i piću su biblijski gresi, koji u savremeno doba postaju gotovo apsurdni u kontekstu mnogo gorih i većih cinilizacijskih problema.

U sedam filmskih priča igra preko trideset domaćih glumaca, među kojima su: Branislav Trifunović, Nikola Vujović, Gordana Đurđević, Andjelika Simić, Miloš Timotijević, Marija Karan, Marko Vasović, Toma Trifunović, Rale Milenković, Bane Vidaković, Boris Komnenić, Gordan Kičić, Ljubinka Klarić, Lane Gutović, Nenad Jezdić, Nataša Marković, Goran Sultanović, Kokan Mladenović, Aleksandra Janković, Ahmet Burić, Srđan Miletić, Miloš Samolov, Mladen Nelević, Milica Mihajlović...
Vrati se na vrh
Lunja80 Otvori meni
VIP Član
VIP Član
Sličica
Luuuuunjaaaaa

Član od:: 14.Maj.2005
  Citat Lunja80 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 18.Septembar.2006 u 23:31
Znaci dobar? E bas mi je drago...jer ne pamtim kad sam zadnji put odgledala nesto nase....Ybte, i jezik cu svoj zaboraviti...Strasno...
Maslacak
Vrati se na vrh
koksi Otvori meni
Predsednik Presedništva
Predsednik Presedništva
Sličica
Puš d batn !!

Citat koksi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 09.Novembar.2006 u 06:58
Film "Sedam i po" u takmičarskom programu "Balkan Black Box Festivala" u Berlinu  

Film "Sedam i po" scenariste i reditelja Miroslava Momčilovića, biće prikazan u okviru ovogodišnjeg, osmog po redu, "Balkan Black Box Festivala", koji se održava od 17. - 25. novembra u Berlinu. 
Na ovom, drugom po važnosti filmskom festivalu u nemačkoj prestonici (odmah iza tradicionalnog Berlin film festivala),  naš film biće prikazan u okviru takmičarskog programa, u selekciji sa još 40 ostvarenja sa teritorije severoistočne Evrope. 
Film "Sedam i po" nedavno je uspešno prikazan na Internacionalnom festivalu mediteranskog filma, u okviru programa "Panorama", u francuskom gradu Monpeljeu. Početkom oktobra takođe uspešno prikazan je na "Raindance film festivalu", festivalu nezavisnog filma u Londonu, kao i na Sarajevo film festivalu.   
Podsećanja radi, igrani prvenac Miroslava Momčilovića za temu ima sedam priča iz “kraja” koje povezuje lajt motiv sedam smrtnih grehova.
U sedam priča o sedam biblijskih grehova “prelomnjenih” kroz komičnu vizuru, aktuelnu stvarnost i “junake iz komšiluka”, pojavljuje se impozantna glumačka ekipa: Branislav Trufunović, Nikola Vujović, Nataša Marković, Nenad Jezdić, Ljubinka Klarić, Gordan Kičić, Marija Karan, Nikola Đuričko, Boris Milovojević, Mira Stupica, Milica Mihajlović, Srđan Miletić....
Vrati se na vrh
skalle Otvori meni
Moderator
Moderator
Sličica
So Ham

Član od:: 11.Jul.2005
  Citat skalle Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 13.Decembar.2006 u 06:28
Film mozete skinuti na: http://www.podzemlje.com/tb/details.php?id=9905 

(prethodno se trebate registrovati i imati instaliran program za skidanje torrenta)
Do not fear death. If you have to fear, fear the way you live your life.
Vrati se na vrh
 Odgovori Odgovori

Prečica Dozvole u okviru foruma Otvori meni

Ova strana je generisana za 0.125 sekundi.
Ovaj forum podržava
YouTube Logo
Saznajte više