Visina |
Odgovori
|
| Autor | |
Cika_KURE
Žutokljunac
Član od:: 10.Jul.2006 Lokacija:: Yugoslavia Status: Nije na forumu Poruke: 3 |
Citat Odgovori
Tema: VisinaPostavio/la: 10.Jul.2006 u 16:10 |
|
Imam 17 godina i visok sam 170 cm i nisam zadovoljan tom visinom. Iste sam visine kao moj otac ali bih zeleo da jos porastem. NIsam uopste sitan, dugo se bavim sportom i izgledam sasvim lepo ali bih zeleo da jos malo porastem. Posto zanm da ljudi rastu do 20 i neke godine, zanima me na koji sve nacin mogu povecati svoju visinu?
|
|
![]() |
|
koksi
Profil člana
Pošalji Privatnu Poruku
Pronađi poruke člana
Poseti sajt člana
Dodaj na Listu Prijatelja
Predsednik Presedništva
PuÅ¡ d batn !! Član od:: 23.Decembar.2002 Status: Nije na forumu Poruke: 4648 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 10.Jul.2006 u 20:14 |
|
Za 17 god to i nije toliko nisko, a? Secam se u srednjoj, bio su par momaka u prvoj godini koji su mi bili do ramena, a 4 godine kasnije ja sam njima bio do ramena.
Tu padne obicno ona sala: "Cime te bre hrane kuci???"
Muski rastu do 25.godine tako da imas jos puno vremena za izniknes, ali ako su ti svi u porodici nizeg rasta verovatno ali ne i sigurno ces i ti biti takav ( geni i ta cuda)
Mada, spavanjem i samo spavanjem se najvise raste. Ubedljivo i potpuno istinito. Znam dakad su krenula moja ludovanja nocu i nespavanja, totalno sam prestao da rastem. Kad sam se malo sredio i priustio sebi po 8-10 sati sna svako vece eto centimetara :))
|
|
|
Ovde smo samo ja i ova šaka ovih vucibatina... mala operativna jedinica!
|
|
![]() |
|
Divlji Andjeo
Član Starije Ekipe
Član od:: 27.Novembar.2005 Status: Nije na forumu Poruke: 1463 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 11.Jul.2006 u 06:24 |
|
True, true... Potpuno isti slucaj, iako sam malo mladji... Otkad ne spavam porastao sam samo 2 cm (188), dok jedan drug, inace dezurna spavalica u prvom srednje ima visinu 197, al' zato svaki dan makar 10 sati... Pogodi sta radi?
|
|
|
ako imate bilo kakvu primedbu na moje postove ili eventualno teme, mozete je potpuno anonimno poslati na adresu www.mrs.co.uk
hvala |
|
![]() |
|
Andjeo
Dopisnik
Član od:: 19.Jun.2007 Status: Nije na forumu Poruke: 56 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 15.Jul.2007 u 06:58 |
|
sad 189 i izgleda da sam stao. sasvim ok, niko mi ne smeta u bioskopu
|
|
|
kill yourself. all the cool kids are doing it!
|
|
![]() |
|
Lunja80
VIP Član
Luuuuunjaaaaa Član od:: 14.Maj.2005 Lokacija:: Srbija i Crna Gora Status: Nije na forumu Poruke: 1542 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 15.Jul.2007 u 11:10 |
|
Ja sam visoka 168 i imam 50kg. Zadovoljna...
|
|
|
Maslacak
|
|
![]() |
|
koksi
Profil člana
Pošalji Privatnu Poruku
Pronađi poruke člana
Poseti sajt člana
Predsednik Presedništva
Citat Odgovori
Postavio/la: 16.Jul.2007 u 13:24 |
|
185/110kg
pivski stomak je odradio svoje |
|
|
|
|
![]() |
|
Andjeo
Dopisnik
Citat Odgovori
Postavio/la: 16.Jul.2007 u 18:53 |
|
ahaaaa, sve je meni jasno - ti si staru sliku drzao sve dok se nisi osecao prozvanim?
|
|
|
|
|
![]() |
|
Lunja80
VIP Član
Luuuuunjaaaaa Član od:: 14.Maj.2005 Lokacija:: Srbija i Crna Gora Status: Nije na forumu Poruke: 1542 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 30.Jul.2007 u 13:06 |
|
Ne staru sliku je drzao dok nije pogledao svoju kilazu, a onda je teatralno sam sebi rekao "DON'T PANIC"
Sala-mala Koksi, znas kako se kaze "Bolje da ljulja nego da zulja". Iskreno meni su stomacici bas simpaticni, sto da ne?
|
|
|
Maslacak
|
|
![]() |
|
koksi
Profil člana
Pošalji Privatnu Poruku
Pronađi poruke člana
Poseti sajt člana
Predsednik Presedništva
Citat Odgovori
Postavio/la: 30.Jul.2007 u 18:19 |
|
Bog me nego sta. Da vidis kako se guram po autobusima. Placam karte za dvoje.
|
|
|
|
|
![]() |
|
skalle
Profil člana
Pošalji Privatnu Poruku
Pronađi poruke člana
Poseti sajt člana
Moderator
So Ham Član od:: 11.Jul.2005 Lokacija:: Sweden Status: Nije na forumu Poruke: 2246 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 31.Jul.2007 u 04:42 |
|
I onda te pitaju ispred vrtica:
"Gospodine, je'l cekate dete?",a ti odgovoris: "Ne, to mi je od piva." ![]() Moram da priznam da sam po formi (obliku) jako blizu tebi. Odnos: 179cm/88kg. |
|
|
Do not fear death. If you have to fear, fear the way you live your life.
|
|
![]() |
|
Lunja80
VIP Član
Citat Odgovori
Postavio/la: 31.Jul.2007 u 04:58 |
|
Ahaahahaha! Koksi je neprevazidjen u komentarima. Nema niceg lepseg od muskarca koji je duhovit...Kao sto je svojevremeno neko rekao " There are planty of beautiful girls out there, but in fact all you really want is someone who makes you laugh". (Inace ovo je rekao Mr. Big u seriji "Sex and the City) Dakle Koksi, keep that breathless charm...Ljubi te Lunja!
|
|
|
Maslacak
|
|
![]() |
|
koksi
Profil člana
Pošalji Privatnu Poruku
Pronađi poruke člana
Poseti sajt člana
Predsednik Presedništva
Citat Odgovori
Postavio/la: 31.Jul.2007 u 05:47 |
|
Ma sta nam fali, boga mu. Evo, cak se poljubaca nakupismo pa oni manekeni mogu da crknu od ljubomore...
Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od jutra! |
|
|
|
|
![]() |
|
Lunja80
VIP Član
Citat Odgovori
Postavio/la: 31.Jul.2007 u 06:56 |
|
Pa naravno. Sta ce meni ti manekeni? Ja brate volim ove nase muske. Duhoviti, nenalickani, opusteni...slatki i jedinstveni. I naravno da zasluzuju poljupce....
|
|
|
Maslacak
|
|
![]() |
|
Andjeo
Dopisnik
Citat Odgovori
Postavio/la: 04.Avgust.2007 u 14:51 |
|
tako je i nikako drugacije! izlazim sa devojkom koja je dosta mrsava, i stvar koja me unistava je kad idemo ulicom a ja je zagrlim oko struka. elem, volim da stavim ruku na stomacic (jos ako je topao!
)... al ona ga nema! mogu bez problema da je zagrlim i stavim sebi ruku na kuk!merio sam se jutros: 81 kg.
|
|
|
|
|
![]() |
|
Manijak23
Žutokljunac
Član od:: 19.Jun.2010 Lokacija:: Smederevo Status: Nije na forumu Poruke: 1 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 19.Jun.2010 u 14:24 |
|
Drugari,ja imam 14 godina. Visina mi je oko 160 i nesto. Ja bih hteo naravno jos!
Svi zivi mi kazu da sam mali,ali ujedno i sladak sto mi veoma prija. Sta da radim kad sam utakvim godinama. Svi moji drugari su veci od mene,i to mi je najviseeeeeeee krivo!!! Dajte neki odgovor sta da radim! Pozz za sve!!!
|
|
|
MIXA
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
| Prečica | Dozvole u okviru foruma ![]() Vi ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete menjati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete praviti ankete u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu |
Ova strana je generisana za 0.094 sekundi.

Tema Pretraga
Opcije za temu

Sala-mala Koksi, znas kako se kaze "Bolje da ljulja nego da zulja". Iskreno meni su stomacici bas simpaticni, sto da ne?

Svi zivi mi kazu da sam mali,ali ujedno i sladak sto mi veoma prija. Sta da radim kad sam utakvim godinama. Svi moji drugari su veci od mene,i to mi je najviseeeeeeee krivo!!!
Dajte neki odgovor sta da radim! Pozz za sve!!!