Visina

Odgovori Odgovori
Autor
  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije za temu Opcije za temu
Cika_KURE Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 10.Jul.2006
Status: Nije na forumu
  Citat Cika_KURE Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Tema: Visina
    Postavio/la: 10.Jul.2006 u 16:10
Imam 17 godina i visok sam 170 cm i nisam zadovoljan tom visinom. Iste sam visine kao moj otac ali bih zeleo da jos porastem. NIsam uopste sitan, dugo se bavim sportom i izgledam sasvim lepo ali bih zeleo da jos malo porastem. Posto zanm da ljudi rastu do 20 i neke godine, zanima me na koji sve nacin mogu povecati svoju visinu?
Vrati se na vrh
koksi Otvori meni
Predsednik Presedništva
Predsednik Presedništva
Sličica
Puš d batn !!

Član od:: 23.Decembar.2002
  Citat koksi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 10.Jul.2006 u 20:14
Za 17 god to i nije toliko nisko, a? Secam se u srednjoj, bio su par momaka u prvoj godini koji su mi bili do ramena, a 4 godine kasnije ja sam njima bio do ramena.
Tu padne obicno ona sala: "Cime te bre hrane kuci???"

Muski rastu do 25.godine tako da imas jos puno vremena za izniknes, ali ako su ti svi u porodici nizeg rasta verovatno ali ne i sigurno ces i ti biti takav ( geni i ta cuda)

Mada, spavanjem i samo spavanjem se najvise raste. Ubedljivo i potpuno istinito. Znam dakad su krenula moja ludovanja nocu i nespavanja, totalno sam prestao da rastem. Kad sam se malo sredio i priustio sebi po 8-10 sati sna svako vece eto centimetara :))
Ovde smo samo ja i ova šaka ovih vucibatina... mala operativna jedinica!
Vrati se na vrh
Divlji Andjeo Otvori meni
Član Starije Ekipe
Član Starije Ekipe
Sličica

Član od:: 27.Novembar.2005
  Citat Divlji Andjeo Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 11.Jul.2006 u 06:24
True, true... Potpuno isti slucaj, iako sam malo mladji... Otkad ne spavam porastao sam samo 2 cm (188), dok jedan drug, inace dezurna spavalica u prvom srednje ima visinu 197, al' zato svaki dan makar 10 sati... Pogodi sta radi?
ako imate bilo kakvu primedbu na moje postove ili eventualno teme, mozete je potpuno anonimno poslati na adresu www.mrs.co.uk
hvala
Vrati se na vrh
Andjeo Otvori meni
Dopisnik
Dopisnik
Sličica

Član od:: 19.Jun.2007
  Citat Andjeo Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 15.Jul.2007 u 06:58
sad 189 i izgleda da sam stao. sasvim ok, niko mi ne smeta u bioskopu
kill yourself. all the cool kids are doing it!
Vrati se na vrh
Lunja80 Otvori meni
VIP Član
VIP Član
Sličica
Luuuuunjaaaaa

Član od:: 14.Maj.2005
  Citat Lunja80 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 15.Jul.2007 u 11:10
Ja sam visoka 168 i imam 50kg. Zadovoljna...
Maslacak
Vrati se na vrh
koksi Otvori meni
Predsednik Presedništva
Predsednik Presedništva
Sličica
Puš d batn !!

Citat koksi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 16.Jul.2007 u 13:24
185/110kg

pivski stomak je odradio svoje
Vrati se na vrh
Andjeo Otvori meni
Dopisnik
Dopisnik
Sličica

Citat Andjeo Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 16.Jul.2007 u 18:53
ahaaaa, sve je meni jasno - ti si staru sliku drzao sve dok se nisi osecao prozvanim?
Vrati se na vrh
Lunja80 Otvori meni
VIP Član
VIP Član
Sličica
Luuuuunjaaaaa

Citat Lunja80 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 30.Jul.2007 u 13:06
Ne staru sliku je drzao dok nije pogledao svoju kilazu, a onda je teatralno sam sebi rekao "DON'T PANIC"  Sala-mala Koksi, znas kako se kaze "Bolje da ljulja nego da zulja". Iskreno meni su stomacici bas simpaticni, sto da ne? 
Maslacak
Vrati se na vrh
koksi Otvori meni
Predsednik Presedništva
Predsednik Presedništva
Sličica
Puš d batn !!

Citat koksi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 30.Jul.2007 u 18:19
Bog me nego sta. Da vidis kako se guram po autobusima. Placam karte za dvoje.

Vrati se na vrh
skalle Otvori meni
Moderator
Moderator
Sličica
So Ham

Član od:: 11.Jul.2005
  Citat skalle Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 31.Jul.2007 u 04:42
I onda te pitaju ispred vrtica:

"Gospodine, je'l cekate dete?",a ti odgovoris:

"Ne, to mi je od piva."

Moram da priznam da sam po formi (obliku) jako blizu tebi. Odnos: 179cm/88kg.

Do not fear death. If you have to fear, fear the way you live your life.
Vrati se na vrh
Lunja80 Otvori meni
VIP Član
VIP Član
Sličica
Luuuuunjaaaaa

Citat Lunja80 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 31.Jul.2007 u 04:58
Ahaahahaha! Koksi je neprevazidjen u komentarima. Nema niceg lepseg od muskarca koji je duhovit...Kao sto je svojevremeno neko rekao " There are planty of beautiful girls out there, but in fact all you really want is someone who makes you laugh". (Inace ovo je rekao Mr. Big u seriji "Sex and the City) Dakle Koksi, keep that breathless charm...Ljubi te Lunja!
Maslacak
Vrati se na vrh
koksi Otvori meni
Predsednik Presedništva
Predsednik Presedništva
Sličica
Puš d batn !!

Citat koksi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 31.Jul.2007 u 05:47
Ma sta nam fali, boga mu. Evo, cak se poljubaca nakupismo pa oni manekeni mogu da crknu od ljubomore...

Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od jutra!
Vrati se na vrh
Lunja80 Otvori meni
VIP Član
VIP Član
Sličica
Luuuuunjaaaaa

Citat Lunja80 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 31.Jul.2007 u 06:56
Pa naravno. Sta ce meni ti manekeni? Ja brate volim ove nase muske. Duhoviti, nenalickani, opusteni...slatki i jedinstveni. I naravno da zasluzuju poljupce....
Maslacak
Vrati se na vrh
Andjeo Otvori meni
Dopisnik
Dopisnik
Sličica

Citat Andjeo Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 04.Avgust.2007 u 14:51

tako je i nikako drugacije!

izlazim sa devojkom koja je dosta mrsava, i stvar koja me unistava je kad idemo ulicom a ja je zagrlim oko struka. elem, volim da stavim ruku na stomacic (jos ako je topao! )... al ona ga nema! mogu bez problema da je zagrlim i stavim sebi ruku na kuk!
merio sam se jutros: 81 kg.
Vrati se na vrh
Manijak23 Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 19.Jun.2010
  Citat Manijak23 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 19.Jun.2010 u 14:24
Drugari,ja imam 14 godina. Visina mi je oko 160 i nesto. Ja bih hteo naravno jos!%3congue Svi zivi mi kazu da sam mali,ali ujedno i sladak sto mi veoma prija. Sta da radim kad sam utakvim godinama. Svi moji drugari su veci od mene,i to mi je najviseeeeeeee krivo!!!%3cry Dajte neki odgovor sta da radim! Pozz za sve!!!%3cleepy
MIXA
Vrati se na vrh
 Odgovori Odgovori

Prečica Dozvole u okviru foruma Otvori meni

Ova strana je generisana za 0.094 sekundi.
Ovaj forum podržava
YouTube Logo
Saznajte više