Najlepsi stihovi |
Odgovori
|
strana <1234> |
| Autor | ||||
El Kahina
Moderatorka
MAX VESTICA Član od:: 05.Februar.2005 Status: Nije na forumu Poruke: 2181 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 06.Januar.2006 u 18:53 |
|||
|
@Divlji Andjeo: Pa, ovu cije si stihove naveo: Voli te tvoja zver!
|
||||
|
Sami smo, u samoci koju nista ne moze izleciti, protiv koje ne prestajemo da se borimo.
|
||||
![]() |
||||
Divlji Andjeo
Član Starije Ekipe
Član od:: 27.Novembar.2005 Status: Nije na forumu Poruke: 1463 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 07.Januar.2006 u 02:52 |
|||
|
Zezas!? Tvoja prijateljica je upravo dobila moje vecno postovanje. Sto se omota tice, izvinjavam se, ali stvarno nemam pojma o tim stvarima, pesmu sam pre nekih 2 godine cuo na radiu (radiju?), i tek sam je pre nekih 4-5 meseci nasao na netu. Da li grupa i dalje postoji? |
||||
|
ako imate bilo kakvu primedbu na moje postove ili eventualno teme, mozete je potpuno anonimno poslati na adresu www.mrs.co.uk
hvala |
||||
![]() |
||||
Lunja80
VIP Član
Luuuuunjaaaaa Član od:: 14.Maj.2005 Lokacija:: Srbija i Crna Gora Status: Nije na forumu Poruke: 1545 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 08.Januar.2006 u 05:00 |
|||
|
3 Doors Down – Here without you baby A hundred days had made me older |
||||
|
Maslacak
|
||||
![]() |
||||
Lunja80
VIP Član
Luuuuunjaaaaa Član od:: 14.Maj.2005 Lokacija:: Srbija i Crna Gora Status: Nije na forumu Poruke: 1545 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 08.Januar.2006 u 05:05 |
|||
|
Something Beautiful (Robbie Williams) You can't manufacture a miracle |
||||
|
Maslacak
|
||||
![]() |
||||
NIKITA
Vođa Mlađe Ekipe
Član od:: 04.Decembar.2005 Status: Nije na forumu Poruke: 399 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 08.Januar.2006 u 05:55 |
|||
|
Volim drugcije od svih koje poznajes a koji tebe vole, volim ljupko a iskreno, tajno a duboko, volim na nacin zbog kojeg ljubav postoji, mislim,da volim tebe!!! |
||||
![]() |
||||
NLO g
Član Mlađe Ekipe
Neindentifikovani Leteci Clan Član od:: 26.Februar.2005 Lokacija:: Bosnia Hercegovina Status: Nije na forumu Poruke: 569 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 08.Januar.2006 u 08:12 |
|||
|
||||
|
Is death another birthday?
A way to kiss your dreams goodbye? Do the undead live within us? And look through our eyes? |
||||
![]() |
||||
El Kahina
Moderatorka
MAX VESTICA Član od:: 05.Februar.2005 Status: Nije na forumu Poruke: 2181 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 09.Januar.2006 u 07:12 |
|||
|
@ Divlji Andjeo: Ne verujem.
|
||||
|
Sami smo, u samoci koju nista ne moze izleciti, protiv koje ne prestajemo da se borimo.
|
||||
![]() |
||||
surowins
Dopisnik
Član od:: 15.Februar.2005 Lokacija:: Srbija i Crna Gora Status: Nije na forumu Poruke: 390 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 09.Januar.2006 u 17:03 |
|||
|
Oprosti, majko sveta, oprosti,
sto nasih gora pozalih bor, na kom se, ustuk svakoj zlosti, blazenoj tebi podize dvor; prezri, nebesnice, vrelo milosti, sto ti zemaljski sagresi stvor: Kajan ti ljubim preciste skute, Santa Maria della Salute. Zar nije lepse nosit' lepotu, svodova tvojih postati stub, nego grejuci svetsku lepotu u pep'o spalit' srce i lub; tonut' o brodu, trunut' u plotu, djavolu jelu a vragu dub? Zar nije lepse vekovat' u te, Santa Maria della Salute? Oprosti, majko, mnogo sam strad'o, mnoge sam grehe pokaj'o ja; sve sto je srce snivalo mlado, sve je to jave slomio ma', za cim sam cezn'o, cemu se nad'o, sve je to davno pep'o i pra', na ugod zivu pakosti zute, Santa Maria della Salute. Trovala me je podmuklo, gnjilo, al' ipak necu nikoga klet'; stagod je muke na meni bilo, da nikog za to ne krivi svet: Jer, sto je dusi lomilo krilo, te joj u jeku dusilo let, sve je to s ove glave sa lude, Santa Maria della Salute! Tad moja vila preda me granu, lepse je ovaj ne vide vid; iz crnog mraka divna mi svanu, k'o pesma slavlja u zorin svit, svaku mi mahom zaleci ranu, al' tezoj rani nastade brid: Sta cu od milja, od muke ljute, Santa Maria della Salute? Ona me glednu. U dusu svesnu nikad jos takav ne sinu gled; tim bi, sto iz tog pogleda kresnu, svih vasiona stopila led, sve mi to nudi za cim god ceznu', jade pa slade, cemer pa med, svu svoju dusu, sve svoje zude, -svu vecnost za te, divni trenute!- Santa Maria della Salute. Zar meni jadnom sva ta divota? Zar meni blago toliko sve? Zar meni starom, na dnu zivota, ta zlatna vocka sto sad tek zre? Oh, slatka vocko, tantalskog roda, sto nisi meni sazrela pre? Oprosti meni gresne zalute, Santa Maria della Salute. Dve u meni pobise sile, mozak i srce, pamet i slast. Dugo su bojak strahovit bile, k'o besni oluj i stari hrast: Napokon sile sustase mile, vijugav mozak odrza vlast, razlog i zapon pameti hude, Santa Maria della Salute. Pamet me stegnu, ja srce stisnu', utekoh mudro od srece, lud, utekoh od nje - a ona svisnu. Pomrca sunce, vecita stud, gasnuse zvevde, raj u plac briznu, smak sveta nasta i strasni sud. - O, svetski slome, o strasni sude, Santa Maria della Salute! U srcu slomljen, zbunjen u glavi, spomen je njezim sveti mi hram. Tad mi se ona od onud javi, k'o da se Bog mi pojavi sam: U dusi bola led mi se kravi, kroz nju sad vidim, od nje sve znam, za sto se mudracki mozgovi mute, Santa Maria della Salute. Dodje mi u snu. Ne kad je zove silnih mi zelja navreli roj, ona mi dodje kad njojzi gove, tajne su sile sluskinje njoj. Navek su sa njom pojave nove, zemnih milina nebeski kroj. Tako mi do nje prostire pute, Santa Maria della Salute. U nas je sve k'o u muza i zene, samo sto nije briga i rad, sve su miline, al' nezezene, strast nam se blazi u rajski hlad; starija ona sad je od mene, tamo cu biti dosta joj mlad, gde svih vremena razlike cute, Santa Maria della Salute. A nasa deca pesme su moje, tih sastanaka veciti trag; to se ne pise, to se ne poje, samo sto dusom probije zrak. To razumemo samo nas dvoje, to je i raju prinovak drag, to tek u zanosu proroci slute, Santa Maria della Salute. A kad mi dodje da prsne glava o mog zivota hridovit kraj, najlepsi san mi postace java, moj ropac njeno: "Evo me, naj!" Iz nistavila u slavu slava, iz beznjenice u raj, u raj! U raj, u raj, u njezin zagrljaj! Sve ce se zelje tu da probude, dusine zice sve da progude, zadivicemo svetske kolute, zvezdama cemo pomerit' pute, suncima zasut' seljanske stude, da u sve kute zore zarude, da od miline dusi polude, Santa Maria della Salute. |
||||
|
Svako se moze razljutiti-to je lako.Ali,naljutitii se na pravu osobu,u pravoj meri,u pravo vreme,zbog valjanog razloga i na pravi nacin-to nije lako.
|
||||
![]() |
||||
surowins
Dopisnik
Član od:: 15.Februar.2005 Lokacija:: Srbija i Crna Gora Status: Nije na forumu Poruke: 390 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 09.Januar.2006 u 17:05 |
|||
|
laza kostic
|
||||
|
Svako se moze razljutiti-to je lako.Ali,naljutitii se na pravu osobu,u pravoj meri,u pravo vreme,zbog valjanog razloga i na pravi nacin-to nije lako.
|
||||
![]() |
||||
Divlji Andjeo
Član Starije Ekipe
Član od:: 27.Novembar.2005 Status: Nije na forumu Poruke: 1463 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 09.Januar.2006 u 17:08 |
|||
|
Isplatilo se 15 godina pisanja... Svaka mu cast (Lazi Kosticu)
|
||||
|
ako imate bilo kakvu primedbu na moje postove ili eventualno teme, mozete je potpuno anonimno poslati na adresu www.mrs.co.uk
hvala |
||||
![]() |
||||
Malisa
Žutokljunac
Član od:: 14.Jun.2004 Lokacija:: Srbija i Crna Gora Status: Nije na forumu Poruke: 10 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 17.Januar.2006 u 01:32 |
|||
|
Ne znam ko je autor ali svaka mu cast Srpski Bozicni Bluz |
||||
|
from Malisa
"Ne ostavljaj suze na mom pragu da mi vrata ne povuku vlagu" |
||||
![]() |
||||
days
Žutokljunac
Član od:: 12.Jul.2006 Lokacija:: Yugoslavia Status: Nije na forumu Poruke: 14 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 14.Jul.2006 u 02:39 |
|||
|
Molim za tebe, molim za nju svi smo mi prah u svemiru od večnosti ja ne gubim dah ja imam od života strah U sitan sat na treći sprat lagano penjem se kroz umornu glavu što mi misli prolazi čekaš li mog koraka bat dal mi se raduješ ili ti drugi u snove dolazi Da li čuješ da li osećaš, u dnu srca dal predosećaš kolko sam tvoj, hej dušo moja i s kolko treme idem sve ovo vreme Napolju dan a tvoj mi stan dalek izgleda milujem zvono u srcu malo nereda ![]() |
||||
|
Live your life, be free
|
||||
![]() |
||||
Lunja80
VIP Član
Citat Odgovori
Postavio/la: 18.Jul.2006 u 17:33 |
|||
|
Bon Jovi "Always"
This romeo is bleeding
But you can't see his blood It's nothing but some feelings That this old dog kicked up It's been raining since you left me Now I'm drowning in the flood You see I've always been a fighter But without you I give up I can't sing a love song Like the way it's meant to be Well, I guess I'm not that good anymore But baby, that's just me And I will love you, baby - Always And I'll be there forever and a day - Always I'll be there till the stars don't shine Till the heavens burst and The words don't rhyme And I know when I die, you'll be on my mind And I'll love you - Always Now your pictures that you left behind Are just memories of a different life Some that made us laugh, some that made us cry One that made you have to say goodbye What I'd give to run my fingers through your hair To touch your lips, to hold you near When you say your prayers try to understand I've made mistakes, I'm just a man When he holds you close, when he pulls you near When he says the words you've been needing to hear I'll wish I was him 'cause those words are mine To say to you till the end of time Yeah, I will love you baby - Always And I'll be there forever and a day - Always If you told me to cry for you I could If you told me to die for you I would Take a look at my face There's no price I won't pay To say these words to you Well, there ain't no luck In these loaded dice But baby if you give me just one more try We can pack up our old dreams And our old lives We'll find a place where the sun still shines And I will love you, baby - Always And I'll be there forever and a day - Always I'll be there till the stars don't shine Till the heavens burst and The words don't rhyme And I know when I die, you'll be on my mind And I'll love you - Always |
||||
|
Maslacak
|
||||
![]() |
||||
Lunja80
VIP Član
Citat Odgovori
Postavio/la: 18.Jul.2006 u 17:40 |
|||
|
Djole...
Spalio je juli seno
A Tisa nezapamćeno opala I otkrila sprud kraj šlepa Ko stvoren za njena lepa stopala Stari joj je bio lađar Polu Rumun, polu Mađar, besni ker Prema meni nikad zao Nekako je znao da mu volim kćer Bodom sitnim kao prezla Moje ime je izvezla stidljivo, Plavim koncem na gaćice i pod karner spavaćice Jedva vidljivo Skrila čamac mlada trska Koju možeš sa dva prsta poviti Molila se Bogu Suše Da što duže ne da im otploviti Tu noć je Tisa nadošla A na njoj nošnja raskošna Samo sandalice, prstenčić I u kosi venčić od ivanjskog cveća Pa ipak, nije nesreća što me se ona ne seća Ma kakvi, nesreća je što se ja nje sećam Nastavila voda rasti Nije htela naglas kasti, a znala je Drugo jutro sve po starom Al' nikad da slađe garov zalaje Zaklela me da je čekam Da će me se cela veka sećati Na promaji žar malakše... Ima l' ista lakše neg' obećati? Noć kad je Tisa nadošla... Na njoj nošnja raskošna Samo sandalice, prstenčić I u kosi venčić od ivanjskog cveća Nije nesreća što me se ona ne seća Ma kakvi, nesreća je što se ja nje sećam... |
||||
|
Maslacak
|
||||
![]() |
||||
Lunja80
VIP Član
Citat Odgovori
Postavio/la: 18.Jul.2006 u 17:41 |
|||
|
I opet Djole....
Njenog brata znao sam tako... Iz čuvenja... Nisam puno mario za te Dođoše... Vukla se ko kornjača jedna jesen lenja... Spori dani davno prođoće... Pretio je da će on na put da mi stane... I da mu se sestre okanem... A... Mi smo samo šetali... I pomalo kisli... Dobro sam se nagled'o njenih koraka... Druge su mi devojke pobegle iz misli... Prhnule... Ko jato čvoraka... Tih je dana zvonilo u čast Malog Princa... I odvažnog Bilbo Baginsa... Na svim mojim crkvama satovi su stali... Kazaljke se, srećom, baš tada sklopiše... Sto hiljada reči znam... Al' jedna mi fali... Da nju kako treba opišem... I... Sram ga bilo, gospodo, ko pomisli loše... Al'... Ni nalik na druge Dođoše... Otad baš ne uzimam svaku što se pruža... Srce se odupire... Pa se privikne... Al' zumbuli su zumbuli, a Ruža je Ruža... Pa da na kraj sveta iznikne... Ma... Da se redom postroje odavde do ćoška... Nijedna ko moja Dođoška... Ta, idi... Kao moja lepa Dođoška... |
||||
|
Maslacak
|
||||
![]() |
||||
Lunja80
VIP Član
Citat Odgovori
Postavio/la: 18.Jul.2006 u 17:46 |
|||
|
Miholjsko leto
Do pola jedan je bila na času klavira... Onda korakom merila grad... I usput gledala izloge... Pardon... Svoj odraz u njima... U kosi još, poput venca, ona molska kadenca... Mala vračka da upravo tad... Uz "caffe Kibic" polagano nadođe On... Kao plima... Tajne su tu zato da ih neko nasluti... Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti... Bogu je kanuo čaj... Svud je prsnuo sjaj... Jedan platan će ostati zlatan... Ona kroz smeh čvrsto svoju kajdanku stišće... Ne drhti On... To je samo to uvelo lišće... Blaženo Miholjsko Leto... Jedno i sveto za njih... A On je nosio naglas svojih Skoro Osamnaest... Sve češće mu govore "Vi"... Begeš u grudima udara... Bije u bronzane žice... U džepu sretni staklenac... Ko ono novčić i zdenac... Mala vračka da nestanu svi... A Ona bane ko lupež... I prospe mu kosu u lice... Kao osrednji klošar, malo prosed... I prostar... Na uglu sam zastao sam... Ne tako dobar oktobar... I misli sve... U "ruskom štimu"... A onda shvatih, na prepad... Da te volim, ko nekad... Vreme samo raspiruje plam? U meni "miholjsko leto"... To prkosno sunce pred zimu... Eto jos ovu i vise necu...Prelazim na nekog drugog.Ali ja bre tako volim Djoleta....
|
||||
|
Maslacak
|
||||
![]() |
||||
Ninana
Počasni član
"Studentova" unuka Član od:: 16.Jul.2004 Lokacija:: Srbija i Crna G Status: Nije na forumu Poruke: 2492 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 19.Jul.2006 u 06:37 |
|||
Kada je Djole u pitanju predlazem izraz VOLEM
|
||||
![]() |
||||
Ninana
Počasni član
"Studentova" unuka Član od:: 16.Jul.2004 Lokacija:: Srbija i Crna G Status: Nije na forumu Poruke: 2492 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 19.Jul.2006 u 06:55 |
|||
|
Pa me zamoli da ga odmenim, Ne bi bilo lepo da mu, dok ne ustane, Svet na bolje promenim... Ipak, kad već držim žezlo čudesno, Zavar'o bih trag gromom plamenim... A dotle bih reku skren'o malko udesno, Starim drumom kamenim... Pa da kroz moj salaš lađe prolaze, I od đerma još stanu trubiti, Da ti bar s basamka gledam obraze... Kad ih ne smem ljubiti... Pa da me u službu sam car pri'vati... Teget mundir knap... Dugmad - dukati... Da se, kad medaljon kreneš pokazivati, Nemaš čime brukati... Pa da i tvoj baba podavije rep... I da drugi list počne listati: Jel'te, gospon-matroz, možel' ovaj šlep Pod vaš oraj pristati? Malen je sobičak srce bekrije... Jednu jedinu može primiti... Al bez brige... Sve da santa nebo prekrije... Imaš di prezimiti... Sad utuli fenjer... Sakri šibicu... Mesečev ću prah tek da istrunim... Da u mraku lovim zlatnu ribicu... Da joj želju ispunim... |
||||
![]() |
||||
sta_ja_znam
Žutokljunac
Član od:: 02.Januar.2006 Status: Nije na forumu Poruke: 69 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 19.Jul.2006 u 16:46 |
|||
|
e ako cemo djoleta onda stvarno ne znam treba svaku da stavimo mada sam ja na nekoj prethodnoj strani stavio je dnu (za Lunju) tako se i zove nije bas poznata u stvari kako zakoga
a sad ovako nesto.... Alice Cooper Poison Your cruel device your blood, like ice One look, could kill My pain, your thrill... I wanna love you but I better not touch (don?t touch) I wanna hold you, but my senses tell me to stop I wanna kiss you but I want it too much (too much) I wanna taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins Poison I don't wanna play these games Your mouth, so hot Your web, I'm caught Your skin, so wet Black lace, on sweat.... I hear you calling and it's needles and pins (and pins) I wanna hurt you just to hear you screaming my name Don't wanna touch you but you?re under my skin (deep in) I wanna taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins Poison I don't wanna break these chains Poison... One look, could kill My pain, your thrill... I wanna love you but I better not touch (don?t touch) I wanna hold you, but my senses tell me to stop I wanna kiss you but I want it too much (to much) I wanna taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins Poison I don't wanna break these chains Poison (Poi-son....) I wanna love you but I better not touch (don?t touch) I wanna hold you, but my senses tell me to stop I wanna kiss you but I want it too much (too much) I wanna taste you but your lips are venomous poison Yeah.... Well I don't wanna break these chains Poison Runnin' deep inside my veins Burnin' deep inside my brain Poison and I don't wanna break these chains Poison |
||||
|
...ma hajde...
Azra |
||||
![]() |
||||
malo_mace
Govornik
Član od:: 23.Septembar.2006 Lokacija:: Belgium Status: Nije na forumu Poruke: 119 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 26.Oktobar.2006 u 14:52 |
|||
|
Evo i ja da dodam jednu!! vase su stvarno super!! svaka vam cast!!
![]() Ako je grjeh sto te volim, nek mi se to NIKADA ne oprsoti! |
||||
|
Let the world change you... and you can change the world
|
||||
![]() |
||||
Odgovori
|
strana <1234> |
| Prečica | Dozvole u okviru foruma ![]() Vi ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete menjati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete praviti ankete u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu |
Ova strana je generisana za 0.125 sekundi.

Tema Pretraga
Opcije za temu