leto i przenje masti

Odgovori Odgovori
Autor
  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije za temu Opcije za temu
dell Otvori meni
Član Mlađe Ekipe
Član Mlađe Ekipe
Sličica

Član od:: 06.April.2005
Status: Nije na forumu
  Citat dell Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Tema: leto i przenje masti
    Postavio/la: 08.April.2005 u 05:16
 Dolazi jos jedno leto,doba kada treba da izadjemo iz teretane i da pokazemo sta smo nabijali cele godine,ali naravno mi smo malko zaliveni masnim naslagama oko struka.Sta da radim uzeo sam Carni-x trniram trbusnjake svaki dan ,poceo sam da trcim i drzim se prilicno striktno dijete.Nosim se mislju da uzmem effedrin kako bih ubrzao proces ali kako?koliko smem dnevno  max koliko da prvim dana odmora od efedrina koliko da pijem aspirina i kafe?Zaista mi je potrebna POMOC ,unapred zahvalan na savetima.ps.ako ima nesto jace preporucite mi .
Vrati se na vrh
[ShO] Otvori meni
Govornik
Govornik
Sličica

Član od:: 02.Mart.2005
  Citat [ShO] Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 08.April.2005 u 05:59
Efedrin mozes max jedan dnevno, to znam ali posto se ne razumem previse necu da se pravim pametan, nego neka ti neko drugi odgovori za ostalo Mada po meni bolje je da uzmes clenbuterol i da trcis trcis trcis...
Svako ko mi za tebe bude reko dobra je... znacu da te dovoljno ne poznaje.....
Vrati se na vrh
Pioneerko Otvori meni
Govornik
Govornik
Sličica

Član od:: 06.Novembar.2004
  Citat Pioneerko Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 12.April.2005 u 07:02
1 dnevno??? hmmmm, mislim da se to racuna u miligramima... pre treninga 50mg, bi trebalo da odradi posao... ako osetis drhtanje ruku i neke slicne nuspojave, pocni recimo sa 25mg, pa posle par dana povecaj dozu na 50mg....
www.glupi4um.vo.cx
Vrati se na vrh
[ShO] Otvori meni
Govornik
Govornik
Sličica

Član od:: 02.Mart.2005
  Citat [ShO] Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 12.April.2005 u 08:25

Mislio sam na tablete

Svako ko mi za tebe bude reko dobra je... znacu da te dovoljno ne poznaje.....
Vrati se na vrh
Ja sam Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 12.April.2005
  Citat Ja sam Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 12.April.2005 u 08:37

Nista ti bolje nema od trcanje laganim tzv. Rastresajucim trkom oko sat vremena bez prestanka tri puta nedeljno a danima kad ne trcis radi trbusnjake za svaki deo stomaka sve ukupno do 500kom!

Radi to mesec dana pa mi se posle zahvaljuj kad vidis rezultate!!!

Vrati se na vrh
Mr BIG Otvori meni
Govornik
Govornik
Sličica

Član od:: 02.Januar.2005
  Citat Mr BIG Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 12.April.2005 u 09:15

Ako zelis nesto jace uzmi T3, mada clenbuterol i efedrin nisu losi u kombinaciji

www.steroidionline.tk

Vrati se na vrh
sasadim Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 16.April.2005
  Citat sasadim Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 16.April.2005 u 20:36
Originalni autor: Mr BIG

Ako zelis nesto jace uzmi T3, mada clenbuterol i efedrin nisu losi u kombinaciji

Da li je dobro kombinovati efedrin i klembuterol? Jos nisam cuo da je neko koristio tu kombinaciju.
Vrati se na vrh
Mr BIG Otvori meni
Govornik
Govornik
Sličica

Član od:: 02.Januar.2005
  Citat Mr BIG Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 17.April.2005 u 05:34

[/QUOTE]

Da li je dobro kombinovati efedrin i klembuterol? Jos nisam cuo da je neko koristio tu kombinaciju.
[/QUOTE]

To je najbolja kombinacija za skidanje masnih naslaga, sada pred leto ljudi se odlucuju ili za aspirin, kofein i efedrin ili za clenbuterol, efedrin i to je mnogo jaca kombinacija i daje bolje rezultate, ko nije probao ne moze da prica

Pozdrav

www.steroidionline.tk

Vrati se na vrh
igor75 Otvori meni
Govornik
Govornik
Sličica

Član od:: 16.Novembar.2004
  Citat igor75 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 01.Maj.2005 u 14:08
To je dobra kombinacija ali ga netreba uzimati u istom danu mislim na ef i clen.A ako se odlucis samo za ef treba da ga koristis u 2-3 dnevne doze od 25mg ef,100mg coffeina i 500ma acetisalicilne kiseline tj aspirina.Uzimas ga uvek na prazan stomak tj 30min pre dorucka i 30min pre rucka i ako ti trening nije suvise kasno mozes ubaciti i trecu dozu 30min pre treninga.Ef je snasan trermogenik,antikatabolik a osim toga veoma smanjije apetit.
Vrati se na vrh
igor75 Otvori meni
Govornik
Govornik
Sličica

Citat igor75 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 01.Maj.2005 u 14:14
A sto se tice T3 svako ko ga je uzimao a nije drzao striktnu dijetu nije nista izgubio na kilazi nego je cak dobio,ko neveruje neka proba.Nemoze ni jedan da te definise ako ne drzis dijetu i neradis aerobni trening tj DEFINICIJA SE NE RADI U TERETANI NEGO U KUHINJI I NA BICIKLU,TRACI ZA TRCANJE I SL!!!!
Vrati se na vrh
dadap Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 20.Mart.2005
  Citat dadap Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 01.Maj.2005 u 14:38
Bilo sta od gore navedenog ne radi bez uvodjenja reda u ishranu.
Sto se tice aspirina 500mg je mnogo. 150mg-250mg je sasvim dovoljno jer je prilicno nezgodan ze zeludac.
Per aspera, ad astra
Vrati se na vrh
igor75 Otvori meni
Govornik
Govornik
Sličica

Citat igor75 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 01.Maj.2005 u 14:48
Nije zgodan ni ef i coffein za zeludac...
Vrati se na vrh
dadap Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 20.Mart.2005
  Citat dadap Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 01.Maj.2005 u 15:02
Originalni autor: igor75

Nije zgodan ni ef i coffein za zeludac...

Cinjenica...
Ali ovo je po nekim istrazivanjima i iskustvima sasvim dovoljna doza aspirina. Pa sto ga muciti jos vise ako ne moramo...
Per aspera, ad astra
Vrati se na vrh
igor75 Otvori meni
Govornik
Govornik
Sličica

Citat igor75 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 01.Maj.2005 u 15:33
U pravu si,neka on napravi promene u ishrani pa ce mu i manja dpza aspirina odraditi posao...Poz
Vrati se na vrh
drafter Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac

Član od:: 06.Maj.2005
  Citat drafter Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 06.Maj.2005 u 04:24
I ja bih za pocetak presao na plansku dijetu ,aerobik.
Valjda netreba naglasavati da se ovo radi postepeno.
Krecemo sa 500 kalorija dnevno manjka ,pa sa odnosom proteina,ugljenih hidrata,masti(ovo vec zavisi o tipu coveka).Sto se tice aerobika ako nisi potrcao u zadnji 2-3 meseca treba probati poceti sa 3 puta nedeljno od po 20min sa pulsom prilagodjenim za tvoje godine.
Da se odmah ogradim za  20min ces potrositi glikogen period treba da ide duze da bi poceo trositi salo.
Oprezno i postepeno sa pojacavanjem aerobika(3,4,5.. puta nedeljno i minutazom !) i dijetom da nesagoris misice..
Ako padas u snazi u teretani znaci gubis misice ,prenaglio si ili nesta od spomenutog nije dobro radjeno.
drafter

Vrati se na vrh
fidelity Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac

Član od:: 24.Jun.2010
  Citat fidelity Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 24.Jun.2010 u 04:42
Pozdrav svima...
Potreban mi je savet...
Poceo sam da koristim Klembuterol i nakon sat-dva srce mi je pocelo ubrzano da lupa,pa sam se iskreno uplasio dali da nastavim sa upotrebom ili ne,inace se bavim brdskim biciklizmom ali kao i vecina nas imam problem sa masnim naslagama oko struka,savet za koriscenje klembuterola sam dobio od prijatelja koji se bavi bodi dildingom...
Svaki savet je dobrodosao...
Vrati se na vrh
 Odgovori Odgovori

Prečica Dozvole u okviru foruma Otvori meni

Ova strana je generisana za 0.109 sekundi.
Ovaj forum podržava
YouTube Logo
Saznajte više