Horoskopski znaci I razni Horoskopi |
Odgovori
|
strana <1 101112 |
| Autor | |
herr
Žutokljunac
Član od:: 23.Novembar.2006 Lokacija:: Srbija Status: Nije na forumu Poruke: 55 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 28.Mart.2007 u 01:54 |
|
Ne gradim vezu na osnovu horoskopa, jer ja sam je vec dobroooo izgradio, ali cisto radoznalosti radi voleo bi da procitam takvu jednu analizu. Hvala Koksi!
|
|
![]() |
|
milena
Dopisnik
Član od:: 21.Novembar.2007 Lokacija:: Srbija Status: Nije na forumu Poruke: 91 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 22.Decembar.2007 u 15:19 |
|
vaga dupla,a u kineskom pas
|
|
![]() |
|
iris maric
Žutokljunac
Član od:: 25.Decembar.2007 Status: Nije na forumu Poruke: 3 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 25.Decembar.2007 u 09:51 |
|
ovan
|
|
|
www.extrasrbija.com
|
|
![]() |
|
Lunja80
VIP Član
Luuuuunjaaaaa Član od:: 14.Maj.2005 Lokacija:: Srbija i Crna Gora Status: Nije na forumu Poruke: 1542 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 26.Decembar.2007 u 07:49 |
|
Cek da vam ispricam nesto...Moja drugarica, inace zaludjenik svim vrstama i pod-vrstama horoskopa, mi lepo preporuci da posaljem datum svog rodjenja, i vreme na neki br tel, i kao nakon 24h ti stigne odgovor. A da treba i pitanje da postavis. I ja NAIVCINA, posaljem. Kad ono...covece CRNJAK, za ovu god. Sreca sto nisam iala Koksijev br telefona, da ga pitam da li je to tacno. pala sam u bedak, zestok. Samo sto mi jos nisu napisali "Vi lepo ne izlazite iz kuce u ovoj 2008. god" Jooooj! Ja nisam nesto spremna da odmah poverujem u te stvari, ali nekako kopka me to od kad sam procitala. Ehhh....
Pa dobro gde je bre KOKSI? Koksi, gde si sad opet nestao?
|
|
|
Maslacak
|
|
![]() |
|
Monaliza
Žutokljunac
Član od:: 23.Mart.2008 Lokacija:: Zrenjanin Status: Nije na forumu Poruke: 17 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 24.Mart.2008 u 15:20 |
|
Rak sa podznakom u devici i mesecom u skorpiji
|
|
|
Zivi i pusti druge da zive!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
strana <1 101112 |
| Prečica | Dozvole u okviru foruma ![]() Vi ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete menjati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete praviti ankete u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu |
Ova strana je generisana za 1.453 sekundi.

Tema Pretraga
Opcije za temu