Horoskopski znaci I razni Horoskopi

Odgovori Odgovori strana  <1 101112
Autor
  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije za temu Opcije za temu
herr Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 23.Novembar.2006
Status: Nije na forumu
  Citat herr Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 28.Mart.2007 u 01:54
Ne gradim vezu na osnovu horoskopa, jer ja sam je vec dobroooo izgradio, ali cisto radoznalosti radi voleo bi da procitam takvu jednu analizu. Hvala Koksi!
Vrati se na vrh
milena Otvori meni
Dopisnik
Dopisnik
Sličica

Član od:: 21.Novembar.2007
  Citat milena Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 22.Decembar.2007 u 15:19
vaga dupla,a u kineskom pas
Vrati se na vrh
iris maric Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 25.Decembar.2007
  Citat iris maric Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 25.Decembar.2007 u 09:51
ovan
www.extrasrbija.com
Vrati se na vrh
Lunja80 Otvori meni
VIP Član
VIP Član
Sličica
Luuuuunjaaaaa

Član od:: 14.Maj.2005
  Citat Lunja80 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 26.Decembar.2007 u 07:49
Cek da vam ispricam nesto...Moja drugarica, inace zaludjenik svim vrstama i pod-vrstama horoskopa, mi lepo preporuci da posaljem datum svog rodjenja, i vreme na neki br tel, i kao nakon 24h ti stigne odgovor. A da treba i pitanje da postavis. I ja NAIVCINA, posaljem. Kad ono...covece CRNJAK, za ovu god. Sreca sto nisam iala Koksijev br telefona, da ga pitam da li je to tacno. pala sam u bedak, zestok. Samo sto  mi jos nisu napisali "Vi lepo ne izlazite iz kuce u ovoj 2008. god" Jooooj! Ja nisam nesto spremna da odmah poverujem u te stvari, ali nekako kopka me to od kad sam procitala. Ehhh....
Pa dobro gde je bre KOKSI? Koksi, gde si sad opet nestao? Smile
Maslacak
Vrati se na vrh
Monaliza Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 23.Mart.2008
  Citat Monaliza Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 24.Mart.2008 u 15:20
Rak sa podznakom u devici i mesecom u skorpiji
Zivi i pusti druge da zive!
Vrati se na vrh
 Odgovori Odgovori strana  <1 101112

Prečica Dozvole u okviru foruma Otvori meni

Ova strana je generisana za 1.453 sekundi.
Ovaj forum podržava
YouTube Logo
Saznajte više