Horoskopski znaci I razni Horoskopi

Odgovori Odgovori strana  123 12>
Autor
  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije za temu Opcije za temu
Monaliza Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 23.Mart.2008
Status: Nije na forumu
  Citat Monaliza Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Tema: Horoskopski znaci I razni Horoskopi
    Postavio/la: 24.Mart.2008 u 15:20
Rak sa podznakom u devici i mesecom u skorpiji
Zivi i pusti druge da zive!
Vrati se na vrh
Lunja80 Otvori meni
VIP Član
VIP Član
Sličica
Luuuuunjaaaaa

Član od:: 14.Maj.2005
  Citat Lunja80 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 26.Decembar.2007 u 07:49
Cek da vam ispricam nesto...Moja drugarica, inace zaludjenik svim vrstama i pod-vrstama horoskopa, mi lepo preporuci da posaljem datum svog rodjenja, i vreme na neki br tel, i kao nakon 24h ti stigne odgovor. A da treba i pitanje da postavis. I ja NAIVCINA, posaljem. Kad ono...covece CRNJAK, za ovu god. Sreca sto nisam iala Koksijev br telefona, da ga pitam da li je to tacno. pala sam u bedak, zestok. Samo sto  mi jos nisu napisali "Vi lepo ne izlazite iz kuce u ovoj 2008. god" Jooooj! Ja nisam nesto spremna da odmah poverujem u te stvari, ali nekako kopka me to od kad sam procitala. Ehhh....
Pa dobro gde je bre KOKSI? Koksi, gde si sad opet nestao? Smile
Maslacak
Vrati se na vrh
iris maric Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 25.Decembar.2007
  Citat iris maric Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 25.Decembar.2007 u 09:51
ovan
www.extrasrbija.com
Vrati se na vrh
milena Otvori meni
Dopisnik
Dopisnik
Sličica

Član od:: 21.Novembar.2007
  Citat milena Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 22.Decembar.2007 u 15:19
vaga dupla,a u kineskom pas
Vrati se na vrh
herr Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 23.Novembar.2006
  Citat herr Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 28.Mart.2007 u 01:54
Ne gradim vezu na osnovu horoskopa, jer ja sam je vec dobroooo izgradio, ali cisto radoznalosti radi voleo bi da procitam takvu jednu analizu. Hvala Koksi!
Vrati se na vrh
koksi Otvori meni
Predsednik Presedništva
Predsednik Presedništva
Sličica
Puš d batn !!

Član od:: 23.Decembar.2002
  Citat koksi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 27.Mart.2007 u 06:45

Pa pazi, ne znam da li si stekao takav utisak, ali licno ja  ne bavim astrologijom da bi mogao davati tacne analize.  Samo s vremena na vreme naletim  na neki tekst pa ga postavim ovde. Tako da ako nadjem nesto vezano za to sto si pitao ja cu da postavim ali ako bi voleo nseto dublje, pogledaj sajt www.astro.com, napravi uporedni horoskop besplatno, pa vidi gde se slazete a gde ne. To ti je najbolje resenje.

Ovde smo samo ja i ova šaka ovih vucibatina... mala operativna jedinica!
Vrati se na vrh
Divlji Andjeo Otvori meni
Član Starije Ekipe
Član Starije Ekipe
Sličica

Član od:: 27.Novembar.2005
  Citat Divlji Andjeo Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 27.Mart.2007 u 03:19
gradis vezu na osnovu horoskopa? jeeee......
ako imate bilo kakvu primedbu na moje postove ili eventualno teme, mozete je potpuno anonimno poslati na adresu www.mrs.co.uk
hvala
Vrati se na vrh
herr Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Citat herr Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 27.Mart.2007 u 02:54
Ima li nade da je moguce dati jednu ovakvu analizu?
Vrati se na vrh
herr Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Citat herr Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 26.Mart.2007 u 02:14
E izvini ja te namucih a nisam ti bas najbilje objasnio pitanje. IZVINI, IZVINI, IZVINI x 1000! Mislio sam na ovakvu kombinaciju, naime ja sam Vaga podznak Skorpija a ona Lav podznak Skorpija. Mislim nama je lepo, ali bih voleo da znam kakvi su izgledi u buducnosti za takva dva tipa licnosti?! nemoj se ljutiti, sto sam te mucio. Ali ako mozes pomozi.
Vrati se na vrh
koksi Otvori meni
Predsednik Presedništva
Predsednik Presedništva
Sličica
Puš d batn !!

Citat koksi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 24.Mart.2007 u 10:15
Izvini zbog zakasnjenja, nasao sam nesto sto bi moglo odgonetnuti tvoju dilemu koju da izaberes ;)

ŠKORPION -- LAV
Postoji pravilo koje vazi u astroloskim krugovima i ono glasi da ova kombinacija nije narocito preporucljiva i zbog toga je uspeh u prijateljskim i poslovnim odnosima veoma redak, a sklad u ljubavnim vezama jos redja pojava.
Medjutim, postoje i neke zanimljivosti koje prate ovu kombinaciju i one deluju veoma atraktivno i izazovno. Zanimljivo je to sto se u Vama pokrecu velike strasti vec prilikom prvog susreta ili na prvi pogled. Ujedno, ovo je odgovor zbog cega mnogi susreti Lava i Skorpiona zavrsavaju kao vreli kontakti i kao avanturisticke ili strastvene veze.
Znaci, akcenat je na uzajamnom erotskom privlacenju i na strastvenom zanosu. Ipak, ono sto se najcesce desava u Vasoj vezi je to da Vas velike strasti zaslepljuju i zavode na pogresnu stranu. Posebno naglasavamo da nakon ljubavne drame i razlaza postoji pravilo koje glasi: Vas dvoje ostajete jedno drugom u ruznoj uspomeni.
Pri tome, Lav ima osecaj kako je osujecen, prevaren i izneveren. Skorpion ostaje rezigniran, paranoican i ogorcen ponasanjem svog dotadasnjeg partnera. Mozda je najbolje da se pridrzavate sledeceg saveta -- u trenutku kada osetite da Vam predstoji zajednicka drama i ljubavni okrsaj, osnovna poruka za Skorpiona glasi: "ne diraj Lava dok spava", a poruka za Lava je: "ne okreci leda Skorpionu cak ni onda kada spava".

ŠKORPION -- VAGA
Zanimljivo je da ova kombinacija predstavlja spoj velikog sarma i vrelih strasti. Naravno, ova kombinacija se preporucuje sa velikim simpatijama i od Vas se ocekuje veliki uspeh u poslovnoj saradnji ili izuzeto lep i skladan, prijateljski, poslovni ili emotivni odnos. U tom smislu, mozda nesto vise obecava veza izmedju zene Vage i muskarca Skorpiona, mada moze i obrnuto -- zena Skorpion i muskarac Vage -- a da to ne predstavlja neku veliku razliku.
Vaga odise beskrajnom srecom i zadovoljstvom kada pored sebe ima partnera koji joj poklanja zastitnicku ulogu, partnera koji deluje veoma podsticajno na njen senzibiliet i njenu emotivnu prirodu. Sa druge strane, Skorpionu narocito imponuje to sto pored sebe ima jednu izuzetnu partnerku koja ne samo da ostavlja snazan utisak svojom pojavom, vec poseduje i one predivne osobine kao sto su neznost, suptilnost, neiscrpni sarm, senzibilietet i zenstvenost.
Ipak, nikako ne treba zaboraviti da postoje i problemi koji otezavaju Vas odnos. Oni se javljaju u onom trenutku kad Vaga pretera u svojoj leprsavosti i razlicitim zabavama koje vec na prvi pogled podsecaju na flertovanje ili koketiranje. Svakako da i Skorpion ima svoju mracnu stranu -- on preteruje sa izlivima ljubomore, a kada neko povredi njegovu sujetu ili osecanja, postaje neumoljiv u potrebi za kaznjavanjem.
Skorpion poseduje "otrovne strelice" koje mogu da se aktiviraju u svakom trenutku, a narocito onda kada ih najmanje ocekujete. Oboje treba da shvatite da ukoliko Vam predstoji zajednicka drama ili ljubavni brodolom, to je iz razloga sto Vaga daje povod za ono sto ce Skorpion uciniti.
Epilog Vase ljubavne price je da Skorpion odlazi veoma razocaran, a Vaga ostaje veoma povredjena. Ovo je kombinacija koja obecava kontinuitet i zbog toga ucinite sve sto je potrebno da Vasa poslovna, prijateljska ili emotivna veza potraje sto duze.

Poz:)
Vrati se na vrh
herr Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Citat herr Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 23.Mart.2007 u 03:14
Ej, koksi, ajde molim te ako te ne mrzi i ako imas vremena, molim te reci mi kakva je kombinacija Vaga-Skorpija i Lavica-Skorpija?! Please!
Pogresio sam, mislio sam na El Kahinu!
Vrati se na vrh
koksi Otvori meni
Predsednik Presedništva
Predsednik Presedništva
Sličica
Puš d batn !!

Citat koksi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 22.Mart.2007 u 18:13
Mackice, trebala bi imati nesto na umu pre svega:

1. Moras imati izvesnog postovanja prema starijim clanovima foruma. I jos plus na sve to ako  su i mooderatori, zasluzni za organizaciju strukture foruma. Dugo su sa nama i mnogo im dugujemo i volimo.

2. Trudi se da manje komentarises clanove a vise teme. Forum ne sluzi za to.

3. Jedan prijateljski savet: Svaki put kada pomislis da neko ima nesto BAS protiv tebe, vrati se nekoliko poruka unazad, citaj, iz nova, opet i jos  i videces da je u 99% slucajeva to bio samo tvoje nerazumevanje napisanog ili neki gadan trip.

Pozdrav i nadam se da smo se razumeli.

Vrati se na vrh
El Kahina Otvori meni
Moderatorka
Moderatorka
Sličica
MAX VESTICA

Član od:: 05.Februar.2005
  Citat El Kahina Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 22.Mart.2007 u 12:27
Meni ne trebaju krila. Ja jasem na metli! Sve ostale za mene su rahmetli    
Sami smo, u samoci koju nista ne moze izleciti, protiv koje ne prestajemo da se borimo.
Vrati se na vrh
mačkica Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 21.Mart.2007
  Citat mačkica Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 22.Mart.2007 u 09:15
ne pijem red bull tako da nemogu da letim nemam krila a ti ih vjerovatno još malo imaš al uskoro bi mogla pasti na zemlju
Vrati se na vrh
El Kahina Otvori meni
Moderatorka
Moderatorka
Sličica
MAX VESTICA

Citat El Kahina Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 22.Mart.2007 u 08:53
Leti, leti, leti... mackica! 
Sami smo, u samoci koju nista ne moze izleciti, protiv koje ne prestajemo da se borimo.
Vrati se na vrh
mačkica Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Citat mačkica Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 22.Mart.2007 u 05:52
nečemo se tući al nije uredu da se drugi ljudi podcijenjuju nije fino a ja to ne volim pa bih volila kad bi se kahina po tom pitanju malo smirila
Vrati se na vrh
Divlji Andjeo Otvori meni
Član Starije Ekipe
Član Starije Ekipe
Sličica

Član od:: 27.Novembar.2005
  Citat Divlji Andjeo Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 22.Mart.2007 u 05:40
de, de potucite se. kahina tisina, a ti macko se malo smiri
ako imate bilo kakvu primedbu na moje postove ili eventualno teme, mozete je potpuno anonimno poslati na adresu www.mrs.co.uk
hvala
Vrati se na vrh
mačkica Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Citat mačkica Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 22.Mart.2007 u 05:04
JAO ŠTO NAM JE NEKO OPASAN NOGE MI SE TRESU OD STRAHA
Vrati se na vrh
El Kahina Otvori meni
Moderatorka
Moderatorka
Sličica
MAX VESTICA

Citat El Kahina Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 22.Mart.2007 u 04:25
Originalni autor: mačkica

Ja kako sam kratko član foruma primjetila sam da El Kahina voli da sjebaje ljude što je jako loša osobina

Svaka cast kakva ti je moc zapazanja, al` bolje bi ti bilo da zamuris na oba oka
Vrati se na vrh
mačkica Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Citat mačkica Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 22.Mart.2007 u 03:27

Ja kako sam kratko član foruma primjetila sam da El Kahina voli da sjebaje ljude što je jako loša osobina

Vrati se na vrh
 Odgovori Odgovori strana  123 12>

Prečica Dozvole u okviru foruma Otvori meni

Ova strana je generisana za 1.297 sekundi.
Ovaj forum podržava
YouTube Logo
Saznajte više