Efedrin

Odgovori Odgovori strana  12>
Autor
  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije za temu Opcije za temu
w_in_ns Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 10.Mart.2005
Status: Nije na forumu
  Citat w_in_ns Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Tema: Efedrin
    Postavio/la: 18.Mart.2005 u 16:13

Da li neko moze da me uputi u kvalitet i cenu efedrina?

Vec sam ga koristio kao komponentu sagorevaca masti, i nisam imao nikakve posledice. Sad su ga skroz zabranili zbog jednog pokojnog profesionalnog sporiiste:(

Danasnji ephedra-free sagorevaci su S-hitINA. Velika.

Kakva su vasa iskustva sa ovom supstancom?

Vrati se na vrh
Steroid beast Otvori meni
Govornik
Govornik

Član od:: 27.Septembar.2004
  Citat Steroid beast Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 19.Mart.2005 u 08:24
Efedrin je odlican. Sada ga je tesko naci, pogotovo otkako su poceli da padaju ko penkale na granicama, kad dolaze iz turske.

Uzimao sam ga i u tab i u prahu kombinovan sa kofeinom i aspirinom. Odlican!

Ne bih se slozio sa tobom da su EF fat burner shit! Zavisi sta si uzimao. Neki nikad nisu ni znali da naprave dobre sagorevace bili sa efe ili bez nje. A da su svi radili, bilo je zahvaljujuci efedrinu. Sad se treba pomuciti malo i napraviti nesto sto ce raditi. Postoji nekoliko veoma dobrih EF fat burnera.
Vrati se na vrh
maksim Otvori meni
Admin
Admin
Sličica

Član od:: 25.Januar.2003
  Citat maksim Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 19.Mart.2005 u 09:01
Efedrin je zabranjen iz dobrih razloga...uzimajuci u obzir rizik od kardiovaskularnih posledica ne vidim zbog cega bi neko bio dovoljno lud da uzima efedrin...???

"Be the change you wish to see in the world..." <
Vrati se na vrh
w_in_ns Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Citat w_in_ns Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 19.Mart.2005 u 13:27

Koristio sam Unidin (od univerzala), stari je radio kao zmaj! ali ovaj novi efedra-free je navodno isti tako sto su mu povecali sinefrin. Sve u svemu, ja vise ne mogu za vreme dijete da istrcim svojih 5-10km sa   na licu

Efedrin izaziva nesanicu, iritabilnost, ubrzan rad srca, gadjenje... sve ovo se moze izbeci tako sto se pocne sa malim dozama, koje se povecaju postepeno do 20mg. Sto se tice sagorevaca sa Ma-Huang (6% efedrin) ovo je istina. Znam iz licnog iskustva. Nisam imao ni jednu kontraindikaciju od navedenih. Zato sam mislio da uzmem efedrin.

Efedrin je JAKO opasan u kombinaciji sa alkoholom i lakim drogama, to stoji.

Vrati se na vrh
[ShO] Otvori meni
Govornik
Govornik
Sličica

Član od:: 02.Mart.2005
  Citat [ShO] Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 27.Mart.2005 u 20:11
Hmmm da li je opasan efedrin ako se uzima pre takmicenja, u tabletama, npr. samo jednom nedeljno? Ja sam ga koristio ranije pre utakmica i super sam se osecao, jedino sto te posle stigne sav taj umor i sledeci dan nisi ni za sta ali to je valjda normalno... sada cujem dosta komentara protiv pa zato...
Svako ko mi za tebe bude reko dobra je... znacu da te dovoljno ne poznaje.....
Vrati se na vrh
vucko83 Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac

Član od:: 22.Februar.2005
  Citat vucko83 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 03.April.2005 u 16:52
A sta je bolje po vama unidyne ili thermo dynamix(eas)?
Vrati se na vrh
Mr BIG Otvori meni
Govornik
Govornik
Sličica

Član od:: 02.Januar.2005
  Citat Mr BIG Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 03.April.2005 u 18:00

Ja sam uzimao efedrin 15 min pre treninga mocna stvar....

www.steroidionline.tk

Vrati se na vrh
Steroid beast Otvori meni
Govornik
Govornik

Član od:: 27.Septembar.2004
  Citat Steroid beast Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 03.April.2005 u 18:13
Bolji od njih je Sida Cordifolia, Pro Lean ili Dymetadrine Xtreme
Vrati se na vrh
igor75 Otvori meni
Govornik
Govornik
Sličica

Član od:: 16.Novembar.2004
  Citat igor75 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 04.April.2005 u 03:23
Nemozes porediti Universal i EAS,naravno da je bolji Thermo DinamX.
Vrati se na vrh
omnik Otvori meni
Govornik
Govornik

Član od:: 22.Jun.2004
  Citat omnik Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 04.April.2005 u 09:21

Originalni autor: igor75

Nemozes porediti Universal i EAS,naravno da je bolji Thermo DinamX.

Sto ne mozes? Thermo sam koristio, krs. Animal Cuts je ok ali ne treba ocekivati previse 

Vrati se na vrh
igor75 Otvori meni
Govornik
Govornik
Sličica

Član od:: 16.Novembar.2004
  Citat igor75 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 04.April.2005 u 14:34
Bilo je poredjenje izmedju UNIDYNE i Thermo Dynamx-a!!!Cuts je najkompleksniji sagorevac koji postoji!!!
Vrati se na vrh
omnik Otvori meni
Govornik
Govornik

Član od:: 22.Jun.2004
  Citat omnik Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 04.April.2005 u 15:15

Pa dobro, ti rece da ne moze da se porede Universal i EAS, zato sam reagovao

Vrati se na vrh
Mr BIG Otvori meni
Govornik
Govornik
Sličica

Citat Mr BIG Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 04.April.2005 u 15:20
Najbolji sagorevac je kombinacija aspirina, efedrina i kofeina. I svi oni preparati za mrsavljenej koji su  bez efedrina su njesra i samo ljudi dzabe bacaju pare
Vrati se na vrh
UrosWasHere Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac

Član od:: 29.Mart.2005
  Citat UrosWasHere Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 05.April.2005 u 05:52
Jer ima neko neki savet sta da uzimam pre utakmica?Jer valja kombinacija red bull i aspirin? I gde mogu da nabavim efedrin? (ne treba mi u funkciji sagorevaca masti vec iskljucivo nesto sto ce mi malo povecati snagu pred utakmicu)
Vrati se na vrh
Mr BIG Otvori meni
Govornik
Govornik
Sličica

Citat Mr BIG Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 05.April.2005 u 07:15

Zinedin Zidan je uzimao kreatin, a Davids efedrin pa ti vidi kakvi su to igraci

www.steroidionline.tk

Vrati se na vrh
PXLA Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 11.April.2005
  Citat PXLA Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 12.April.2005 u 08:46
Efedrin izaziva aritmiju i siri plucne kanale,ako si dobar sportista i imas rezultate u svom sportu onda neka to bude u granicama normale,jer za uspjeh neki moras i zrtvovat malo zdravlje,ako si rekreativac ne vidim razlog da se uzima efedrin,vjeruj dobra domaca ishrana moze da ucini rezultate kakve trazis,sve zavisi od tvojih kompleksa sto ces od sebe!??
Vrati se na vrh
Xman1 Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac

Član od:: 15.April.2005
  Citat Xman1 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 24.April.2005 u 08:22
Po cemu je to efedrin odlican?Brzo sagoreva masti?Posle koliko vremena se uocavaju efekti?
Vrati se na vrh
novakkralj Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 16.Oktobar.2004
  Citat novakkralj Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 24.April.2005 u 13:15
odlican ?
super je zato shto moze da se rikne od njega .. pa ga vi uzimajte
Vrati se na vrh
Pioneerko Otvori meni
Govornik
Govornik
Sličica

Član od:: 06.Novembar.2004
  Citat Pioneerko Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 25.April.2005 u 03:03
moze da se rikne ako si debil koji se predozira.... moze i od bubrega da se rikne, ako ti naraste treci...
www.glupi4um.vo.cx
Vrati se na vrh
w_in_ns Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Citat w_in_ns Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 27.April.2005 u 11:51

U sustini nisacim netreba preterivati, mozes se otrovati i nikotinom, zar ne?

Vrati se na vrh
 Odgovori Odgovori strana  12>

Prečica Dozvole u okviru foruma Otvori meni

Ova strana je generisana za 0.156 sekundi.
Ovaj forum podržava
YouTube Logo
Saznajte više