Impotencija

Odgovori Odgovori strana  123 4>
Autor
  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije za temu Opcije za temu
snupi Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 28.Jul.2004
Status: Nije na forumu
  Citat snupi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Tema: Impotencija
    Postavio/la: 27.Novembar.2004 u 16:47
koji su prvi znaci, da li o tome pricate sa partnerima, kako to muski rod dozivljava?
Vrati se na vrh
snupi Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 28.Jul.2004
  Citat snupi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 04.Decembar.2004 u 15:46
uzas...i posle se pitate....sta to vlada medju ljudima...mislim na musko-zenske odnose.........zar je toliko strasno pricati o tome?
Vrati se na vrh
BRAINSTORM2 Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 19.Oktobar.2004
  Citat BRAINSTORM2 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 04.Decembar.2004 u 16:53
Ja bih ti rado odgovorio ali srecom nemam tih iskustava.
Vrati se na vrh
Ninana Otvori meni
Počasni član
Počasni član
Sličica
"Studentova" unuka

Član od:: 16.Jul.2004
  Citat Ninana Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 05.Decembar.2004 u 14:50

I ja bih rado ucestvovala u diskusiji ali se jos nisam susrela sa inpotentnim muskarcem , tacnije ni jedan "moj" muskarac nije imao tih problema a oni koji nisu "moji" i da su imali te probleme precutali su ih . Verovatno jer ih je blam ili im je jako tesko da pricaju o tome tako da stvarno nemam pojma sa pojmom sto se tice inpotencije .

Ali naravno da bih volela da cujem iskustva ljudi koji su se susreli sa tim problemom .

Jednu jedinu stvar koju znam je ta da devojke NIKAKO ne smeju da se smeju inpotentnom muskarcu ili da to dozivljavaju kao neku straaaasnuuuu pojavu jer predpostavljam da bi takva reakcija doticnog muskarca jos vise psihicki inhibirala . Zasto navlaciti ljudima konplekse ? 

Vrati se na vrh
alex3 Otvori meni
Dopisnik
Dopisnik
Sličica

Član od:: 01.Septembar.2004
  Citat alex3 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 05.Decembar.2004 u 15:19

istina, ljudi su danas prepuni kompleksa sami od sebe i mislim da niti jedna pametna djevojka neæe niti jednog, a ne samo svog deèka zezati oko takvih stvari!

i ne, nisam se niti ja susrela sa impotentnim muškarcem, ali i da se sretnem, nije bed! nije to kraj svijeta! uostalom, uvijek mu ostaju njegovi prstiæi pa nek s njim raadi sve kaj zna, a tu se bogme može dosta  

ME, MYSELF & I
Vrati se na vrh
saljivdzija Otvori meni
VIP Član
VIP Član
Sličica

Član od:: 02.Jun.2004
  Citat saljivdzija Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 06.Decembar.2004 u 04:30

pa realno gledano kod nas je ta impotencija mnogo manje rasprostranjena posto imamo PRELEPE DEVOJKE!

licno nemam sl. iskustva,priznajem da mi se jednom desilo da junior nije hteo da me slusa i to je to ali nikad nista trajno ili sl. medju drugarima je to takodje skakljiva tema t.j. retko koji momak prica o tome pogotovo ne u krugu drugara ili ista sl. jer se plasi zezanja i nabijanja kompleksa... znaci ako se prica o tome radi se to samo u malim grupama ili 1 na 1 jedan drugar mi se recimo proverio da mu se par veceri za redom desilo da junior nije hteo da poskoci kad je trebao prvi put da spava sa novom devojkom ali je vrlo brzo sve bilo u redu tako da to moze da se protumaci nekom nervozom da sve bude kako treba i sl. a ne impotencijom...

znaci od mojih drugara koji bi tako nesto podelili sa mnom nijedan nema sl. probleme a moguce je da to dosta zavisi i od godina... znam da Chendler iz Friends-a (prijatelji) ima sl. probleme ali nismo bas mnogo bliski pa ne znam nista blize  e da, i onaj celavi lik iz filma Jalla Jalla  cuti, dobro je dok se sa tim stvarima susrecem samo u filmovima...

I hate people when they're not polite
Vrati se na vrh
BRAINSTORM2 Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 19.Oktobar.2004
  Citat BRAINSTORM2 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 06.Decembar.2004 u 04:38

I meni se desilo par puta ali sam tada bio na nekim "substancama". 

PS: ali ja mislim da to nije tema jer to nije impotencija, mislim jeste(valjda) ali hemijski izazvana. 

Vrati se na vrh
brance Otvori meni
VIP Član
VIP Član
Sličica
MaxDama

Član od:: 16.Novembar.2003
  Citat brance Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 11.Decembar.2004 u 17:56
OVAKO MOJE MISLJENJE JE DA SVKAKO POPRICAS SA OSOBOM SA KOJOM SI U VEZI O TOME JER NIJE TO NESTO SMRTNO ILI ZARZIVO MOZE DA SE IZLECI ZATA TO IM LEKA...SAMO GLAVU GORE I NESEKIRATI SE O TOME..
brance
Vrati se na vrh
alex3 Otvori meni
Dopisnik
Dopisnik
Sličica

Član od:: 01.Septembar.2004
  Citat alex3 Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 12.Decembar.2004 u 02:35

Originalni autor: brance

...SAMO GLAVU GORE...

ME, MYSELF & I
Vrati se na vrh
BRAINSTORM Otvori meni
Legenda
Legenda
Sličica

Član od:: 25.Jun.2004
  Citat BRAINSTORM Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 12.Decembar.2004 u 02:38
Alex3 kakve su ti to misli u glavi???
DO NOT UNDERESTIMATE THE POWER OF THE DARK SIDE!
Vrati se na vrh
Ninana Otvori meni
Počasni član
Počasni član
Sličica
"Studentova" unuka

Citat Ninana Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 18.Decembar.2004 u 20:31

Jel moze jedan vicic u ovako ozbiljnoj temi

Sta je impotencija ?

Kad mozak pocne da se *urci , a *urac za filozofira

Ma ljudovi sve ide iz glave.

Vrati se na vrh
alex Otvori meni
Dopisnik
Dopisnik
Sličica

Član od:: 28.Maj.2004
  Citat alex Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 19.Decembar.2004 u 03:31

Originalni autor: BRAINSTORM

Alex3 kakve su ti to misli u glavi???

pa moje su misli apsolutno povezane s ovom temom

... BAŠ SVI, NEK ÈUJU SVI
OVU PESMU ŠTO PALI KAFANU
    BAŠ SVI, NEK ÈUJU SVI
KAKO SE VESELI NA BALKANU...
Vrati se na vrh
fin_mladic Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 14.Jun.2004
  Citat fin_mladic Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 04.Januar.2005 u 10:20
Narode, kao prvo srecna vam Nova Godina i sve najbolje vam zelim u njoj. Kad smo vec kod impotencije, mislim da ljudi koji dolaze na ovaj forum su cesce imali prilike da se susretnu sam jednom drugom pojavom - prevremenom ejakulacijom. Kakva su vasa iskustva sa tim?
Vrati se na vrh
BRAINSTORM Otvori meni
Legenda
Legenda
Sličica

Član od:: 25.Jun.2004
  Citat BRAINSTORM Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 04.Januar.2005 u 12:20
Desilo mi se par puta ali sam se snasao i nastavio da radim drugim delovima tela dok nisam ponovo skupio "snage"...
DO NOT UNDERESTIMATE THE POWER OF THE DARK SIDE!
Vrati se na vrh
saljivdzija Otvori meni
VIP Član
VIP Član
Sličica

Član od:: 02.Jun.2004
  Citat saljivdzija Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 17.Januar.2005 u 15:03

cini mi se da je prvi put trajalo samo par minuta sa vremenom sve duze i duze sto verovatno ide i sa godinama sada mi je recimo veci "problem" da ejakuliram pre nego sto istrosim svaki atom snage iako sam u sasvim solidnoj fizickoj kondiciji

inace se secam da su mi matematicke jednacine, algoritmi i sl. bili odlican lek protiv prevremene ejakulacije, cim osetim da je krenulo t.j. pozurilo pocnem da vrtim formule u glavi i eto ti cuda, ne da se vrati nego mu jos duze treba da ponovo krene

I hate people when they're not polite
Vrati se na vrh
Ninana Otvori meni
Počasni član
Počasni član
Sličica
"Studentova" unuka

Citat Ninana Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 19.Januar.2005 u 17:41
Skoro sam procitala knjigu "Trazi se impotentan muskarac"-Gabi Hauptman pa koga ova tema zanima malo vise mogao bi da procita istu . Opisuje se vise likova i njihovi raznorazni razlozi zasto i odakle su postali impotentni .
Vrati se na vrh
Mr.GooD Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac

Član od:: 14.Februar.2005
  Citat Mr.GooD Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 14.Februar.2005 u 17:59

Vecinom prvi put kad dodje do odnosa nece da se digne,ali ljudi samo opustno i bez nervoze i sve ce da bude ok !!

Mr.GooD
Vrati se na vrh
ShyGuy Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 16.Februar.2005
  Citat ShyGuy Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 18.Februar.2005 u 16:08
Originalni autor: Mr.GooD

Vecinom prvi put kad dodje do odnosa nece da se digne,ali ljudi samo opustno i bez nervoze i sve ce da bude ok !!

aaaaaaaa ovo nisam smeo da cujem..
Vrati se na vrh
poison Otvori meni
Žutokljunac
Žutokljunac
Sličica

Član od:: 10.Februar.2005
  Citat poison Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 19.Februar.2005 u 01:02

Nikad mi se to nije desilo ;)

Originalni autor: saljivdzija

pa realno gledano kod nas je ta impotencija mnogo manje rasprostranjena posto imamo PRELEPE DEVOJKE!

Da se desi pretpostavljam da ne bih dramila... Prvih par puta ;)

...then I did the simplest thing in the world. I leaned down... and kissed him. And the world cracked open.
Vrati se na vrh
koksi Otvori meni
Predsednik Presedništva
Predsednik Presedništva
Sličica
Puš d batn !!

Član od:: 23.Decembar.2002
  Citat koksi Citat  OdgovoriOdgovori Direktan link ka ovoj poruci Postavio/la: 08.Novembar.2006 u 17:23
Svima je uvek spreman i u svakom trenutku... je l` to na dugme?
Ovde smo samo ja i ova šaka ovih vucibatina... mala operativna jedinica!
Vrati se na vrh
 Odgovori Odgovori strana  123 4>

Prečica Dozvole u okviru foruma Otvori meni

Ova strana je generisana za 0.281 sekundi.
Ovaj forum podržava
YouTube Logo
Saznajte više