Impotencija |
Odgovori
|
strana 123 4> |
| Autor | |
snupi
Žutokljunac
Član od:: 28.Jul.2004 Lokacija:: Yugoslavia Status: Nije na forumu Poruke: 11 |
Citat Odgovori
Tema: ImpotencijaPostavio/la: 27.Novembar.2004 u 16:47 |
|
koji su prvi znaci, da li o tome pricate sa partnerima, kako to muski rod dozivljava?
|
|
![]() |
|
snupi
Žutokljunac
Član od:: 28.Jul.2004 Lokacija:: Yugoslavia Status: Nije na forumu Poruke: 11 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 04.Decembar.2004 u 15:46 |
|
uzas...i posle se pitate....sta to vlada medju ljudima...mislim na musko-zenske odnose.........zar je toliko strasno pricati o tome?
|
|
![]() |
|
BRAINSTORM2
Žutokljunac
Član od:: 19.Oktobar.2004 Status: Nije na forumu Poruke: 0 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 04.Decembar.2004 u 16:53 |
|
Ja bih ti rado odgovorio ali srecom nemam tih iskustava.
|
|
![]() |
|
Ninana
Počasni član
"Studentova" unuka Član od:: 16.Jul.2004 Lokacija:: Srbija i Crna G Status: Nije na forumu Poruke: 2492 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 05.Decembar.2004 u 14:50 |
|
I ja bih rado ucestvovala u diskusiji ali se jos nisam susrela sa inpotentnim muskarcem , tacnije ni jedan "moj" muskarac nije imao tih problema a oni koji nisu "moji" i da su imali te probleme precutali su ih . Verovatno jer ih je blam ili im je jako tesko da pricaju o tome tako da stvarno nemam pojma sa pojmom sto se tice inpotencije . Ali naravno da bih volela da cujem iskustva ljudi koji su se susreli sa tim problemom . Jednu jedinu stvar koju znam je ta da devojke NIKAKO ne smeju da se smeju inpotentnom muskarcu ili da to dozivljavaju kao neku straaaasnuuuu pojavu jer predpostavljam da bi takva reakcija doticnog muskarca jos vise psihicki inhibirala . Zasto navlaciti ljudima konplekse ? |
|
![]() |
|
alex3
Dopisnik
Član od:: 01.Septembar.2004 Lokacija:: Croatia Status: Nije na forumu Poruke: 287 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 05.Decembar.2004 u 15:19 |
|
istina, ljudi su danas prepuni kompleksa sami od sebe i mislim da niti jedna pametna djevojka neæe niti jednog, a ne samo svog deèka zezati oko takvih stvari! i ne, nisam se niti ja susrela sa impotentnim muškarcem, ali i da se sretnem, nije bed! nije to kraj svijeta! uostalom, uvijek mu ostaju njegovi prstiæi pa nek s njim raadi sve kaj zna, a tu se bogme može dosta |
|
|
ME, MYSELF & I
|
|
![]() |
|
saljivdzija
Profil člana
Pošalji Privatnu Poruku
Pronađi poruke člana
Poseti sajt člana
Dodaj na Listu Prijatelja
VIP Član
Član od:: 02.Jun.2004 Lokacija:: Austria Status: Nije na forumu Poruke: 2190 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 06.Decembar.2004 u 04:30 |
|
pa realno gledano kod nas je ta impotencija mnogo manje rasprostranjena posto imamo PRELEPE DEVOJKE! licno nemam sl. iskustva,priznajem da mi se jednom desilo da junior nije hteo da me slusa i to je to ali nikad nista trajno ili sl. medju drugarima je to takodje skakljiva tema t.j. retko koji momak prica o tome pogotovo ne u krugu drugara ili ista sl. jer se plasi zezanja i nabijanja kompleksa... znaci ako se prica o tome radi se to samo u malim grupama ili 1 na 1 znaci od mojih drugara koji bi tako nesto podelili sa mnom nijedan nema sl. probleme a moguce je da to dosta zavisi i od godina... znam da Chendler iz Friends-a (prijatelji) ima sl. probleme ali nismo bas mnogo bliski pa ne znam nista blize
|
|
|
I hate people when they're not polite
|
|
![]() |
|
BRAINSTORM2
Žutokljunac
Član od:: 19.Oktobar.2004 Status: Nije na forumu Poruke: 0 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 06.Decembar.2004 u 04:38 |
|
I meni se desilo par puta ali sam tada bio na nekim "substancama". PS: ali ja mislim da to nije tema jer to nije impotencija, mislim jeste(valjda) ali hemijski izazvana. |
|
![]() |
|
brance
VIP Član
MaxDama Član od:: 16.Novembar.2003 Lokacija:: Sweden Status: Nije na forumu Poruke: 2344 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 11.Decembar.2004 u 17:56 |
|
OVAKO MOJE MISLJENJE JE DA SVKAKO POPRICAS SA OSOBOM SA KOJOM SI U VEZI O TOME JER NIJE TO NESTO SMRTNO ILI ZARZIVO MOZE DA SE IZLECI ZATA TO IM LEKA...SAMO GLAVU GORE I NESEKIRATI SE O TOME..
|
|
|
brance
|
|
![]() |
|
alex3
Dopisnik
Član od:: 01.Septembar.2004 Lokacija:: Croatia Status: Nije na forumu Poruke: 287 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 12.Decembar.2004 u 02:35 |
|
|
|
|
ME, MYSELF & I
|
|
![]() |
|
BRAINSTORM
Legenda
Član od:: 25.Jun.2004 Lokacija:: Srbija i Crna Gora Status: Nije na forumu Poruke: 1878 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 12.Decembar.2004 u 02:38 |
|
Alex3 kakve su ti to misli u glavi???
|
|
|
DO NOT UNDERESTIMATE THE POWER OF THE DARK SIDE!
|
|
![]() |
|
Ninana
Počasni član
"Studentova" unuka Član od:: 16.Jul.2004 Lokacija:: Srbija i Crna G Status: Nije na forumu Poruke: 2492 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 18.Decembar.2004 u 20:31 |
|
Jel moze jedan vicic u ovako ozbiljnoj temi Sta je impotencija ? Kad mozak pocne da se *urci , a *urac za filozofira Ma ljudovi sve ide iz glave. |
|
![]() |
|
alex
Dopisnik
Član od:: 28.Maj.2004 Lokacija:: Croatia Status: Nije na forumu Poruke: 412 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 19.Decembar.2004 u 03:31 |
|
pa moje su misli apsolutno povezane s ovom temom |
|
|
... BAŠ SVI, NEK ÈUJU SVI
OVU PESMU ŠTO PALI KAFANU BAŠ SVI, NEK ÈUJU SVI KAKO SE VESELI NA BALKANU... |
|
![]() |
|
fin_mladic
Žutokljunac
Član od:: 14.Jun.2004 Lokacija:: Srbija i Crna Gora Status: Nije na forumu Poruke: 50 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 04.Januar.2005 u 10:20 |
|
Narode, kao prvo srecna vam Nova Godina i sve najbolje vam zelim u njoj. Kad smo vec kod impotencije, mislim da ljudi koji dolaze na ovaj forum su cesce imali prilike da se susretnu sam jednom drugom pojavom - prevremenom ejakulacijom. Kakva su vasa iskustva sa tim?
|
|
![]() |
|
BRAINSTORM
Legenda
Član od:: 25.Jun.2004 Lokacija:: Srbija i Crna Gora Status: Nije na forumu Poruke: 1878 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 04.Januar.2005 u 12:20 |
|
Desilo mi se par puta ali sam se snasao i nastavio da radim drugim delovima tela dok nisam ponovo skupio "snage"...
|
|
|
DO NOT UNDERESTIMATE THE POWER OF THE DARK SIDE!
|
|
![]() |
|
saljivdzija
Profil člana
Pošalji Privatnu Poruku
Pronađi poruke člana
Poseti sajt člana
VIP Član
Član od:: 02.Jun.2004 Lokacija:: Austria Status: Nije na forumu Poruke: 2190 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 17.Januar.2005 u 15:03 |
|
cini mi se da je prvi put trajalo samo par minuta inace se secam da su mi matematicke jednacine, algoritmi i sl. bili odlican lek protiv prevremene ejakulacije, cim osetim da je krenulo t.j. pozurilo pocnem da vrtim formule u glavi i eto ti cuda, ne da se vrati nego mu jos duze treba da ponovo krene
|
|
|
I hate people when they're not polite
|
|
![]() |
|
Ninana
Počasni član
Citat Odgovori
Postavio/la: 19.Januar.2005 u 17:41 |
|
Skoro sam procitala knjigu "Trazi se impotentan muskarac"-Gabi Hauptman pa koga ova tema zanima malo vise mogao bi da procita istu . Opisuje se vise likova i njihovi raznorazni razlozi zasto i odakle su postali impotentni .
|
|
![]() |
|
Mr.GooD
Žutokljunac
Član od:: 14.Februar.2005 Lokacija:: Yugoslavia Status: Nije na forumu Poruke: 2 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 14.Februar.2005 u 17:59 |
|
Vecinom prvi put kad dodje do odnosa nece da se digne,ali ljudi samo opustno i bez nervoze i sve ce da bude ok !! |
|
|
Mr.GooD
|
|
![]() |
|
ShyGuy
Profil člana
Pošalji Privatnu Poruku
Pronađi poruke člana
Poseti sajt člana
Žutokljunac
Član od:: 16.Februar.2005 Lokacija:: Srbija Status: Nije na forumu Poruke: 19 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 18.Februar.2005 u 16:08 |
aaaaaaaa ovo nisam smeo da cujem.. |
|
![]() |
|
poison
Žutokljunac
Član od:: 10.Februar.2005 Lokacija:: Srbija i Crna Gora Status: Nije na forumu Poruke: 92 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 19.Februar.2005 u 01:02 |
|
Nikad mi se to nije desilo ;)
Da se desi pretpostavljam da ne bih dramila... Prvih par puta ;) |
|
|
...then I did the simplest thing in the world. I leaned down... and kissed him. And the world cracked open.
|
|
![]() |
|
koksi
Profil člana
Pošalji Privatnu Poruku
Pronađi poruke člana
Poseti sajt člana
Predsednik Presedništva
PuÅ¡ d batn !! Član od:: 23.Decembar.2002 Status: Nije na forumu Poruke: 4648 |
Citat Odgovori
Postavio/la: 08.Novembar.2006 u 17:23 |
|
Svima je uvek spreman i u svakom trenutku... je l` to na dugme?
|
|
|
Ovde smo samo ja i ova šaka ovih vucibatina... mala operativna jedinica!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
strana 123 4> |
| Prečica | Dozvole u okviru foruma ![]() Vi ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete menjati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete praviti ankete u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu |
Ova strana je generisana za 0.281 sekundi.

Tema Pretraga
Opcije za temu